מעצבת פנים

• הוסף לסימניות
שאלה דחופה
קניתי דירה משופצת ואני צריכה לעשות בה שינוי לא גדול
פניתי לכמה אדריכליות / מעצבות וכן למעצבת של הדירה
וכולן מתחמקות... :(
אני מבינה שיותר נחמד לעצב דירה מחדש
אבל מה אמורים לעשות אנשים כמונו שלא צריכים מחדש?
מישהי יכולה לעזור לי?
צריכה את העבודה לעוד חודש וחצי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
באיזה שינוי מדובר?

• הוסף לסימניות
את יכולה לפנות אלי:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0504127201

אני עובדת באזור המרכז

• הוסף לסימניות
אם את באיזור ירושלים/בית שמש את יכולה לפנות אלי.
0527140256
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש מצב שאני מעלה את השרטוט של הדירה ואתן נותנות קצת רעיונות? אני רוצה ללכת למעצבת אבל אשמח לשמוע עוד פרטים- אנחנו מאד מבולבלים...
אז ככה- קנינו דירה שמקדימה היא גמורה ומשופצת יפה ומאחורה יש שלד שעוד לא גמור
אנחנורוצים לעשות בשטח של המטבח יחידה ולהעביר את המטבח למקום אחר
כמובן- במינימום עלויות ;)
מתלבטים בין סלון ומטבח מחוברים או שאולי יש רעיונות איך לעשות טוב יותר עם טיפה יותר עלויות

קבצים מצורפים

• doc01064820190707130444.pdf
    KB 36.2 · צפיות: 140
  • הוסף לסימניות
זה השטח היחידה היא בצד ימין ויש עוד תוספת של בערך 4.5 מ"ר אם את מצליחה לראות בשרטוט

• הוסף לסימניות
בגלל זה שאלתי כי ראיתי משהו?
אני הייתי עושה מטבח סלון אם הפרדה חלקית ,יש רעיונות מדהימים של משרעביות וכו,אבל צריך לעבוד על זה מדויק
ככה את מרוויחה גם את הגודל המאורר הגדול של חיבור סלון-מטבח וגם סוג של הפרדה ןהסתרה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שאלה דחופה
קניתי דירה משופצת ואני צריכה לעשות בה שינוי לא גדול
פניתי לכמה אדריכליות / מעצבות וכן למעצבת של הדירה
וכולן מתחמקות... :(
אני מבינה שיותר נחמד לעצב דירה מחדש
אבל מה אמורים לעשות אנשים כמונו שלא צריכים מחדש?
מישהי יכולה לעזור לי?
צריכה את העבודה לעוד חודש וחצי
תודה מראש

חלק מהתכנון והחלוקה זה גם מתוכנית קיימת.
אומנם יותר מאתגר, אבל בהחלט אפשרי.
השטח נראה מבטיח, ויש מה לנצל אותו טוב.
כמובן שככל שיהיו שינויים יותר העלות תעלה, אך בהחלט ניתן להגיע לחלוקה יפה ונכונה גם
במיני' עלויות ושביר קירות.

• הוסף לסימניות
זה מאד תלוי בך
מה הצרכים שלך כרגע
וכמה את מוכנה להתאמץ לחיות בסלון מטבח מחובר וקטן
ולכמה זמן
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עדכון-
אחרי כל הבירורים והמאמצים
מעלה את התוצאה ה(כמעט) סופית והמיוחדת לטעמי
קרדיט ל @רותי וינברג המקסימה
אשמח לקבל הארות והערות
כמובן שיש דברים שהם אילוצים בגלל עמודים וכו'

קבצים מצורפים

• אופציהא.JPG
    אופציהא.JPG
    KB 136.2 · צפיות: 223
  • הוסף לסימניות
התכנון יפה. לדעתי במטבח אפשר קצת לשפר. אני לא אהבתי את המיקום של השולחן במטבח- מקומות הישיבה בעצם בתוך הפרוזדור. וגם המטבח יוצא לכיוון הפרוזדור בחלק התחתון שלו. מה אומרות על האופציה שצירפתי?

קבצים מצורפים

• מטבח.pdf
    KB 432.6 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
וגם.... הכניסה לחדר הצמוד לשרותי אורחים- הרוחב שם מאפשר לריהוט לעבור? אני הייתי משאירה את הדלת שהייתה ולא משנה. לא אהבתי את הכניסה הזו. היה אפשר לשים בסוף הפרוזדור מראה יפה עם תאורה ולצידו הדלת. לדעתי הרבה יותר יפה מאשר כניסה לחדר בצורה מזוגזגת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה