באתר של עלי אקספרס בעצמו רשימת הזמנות מעקב אחרי הזמנהאיפה אני יכולה לבדוק איפה ההזמנה שלי, ניסיתי בכל מיני אתרים ולא הצלחתי, משהי יודעת אולי על אתר שמעדכן על כל סוגי החבילות?
ניסיתם פהאיפה אני יכולה לבדוק איפה ההזמנה שלי, ניסיתי בכל מיני אתרים ולא הצלחתי, משהי יודעת אולי על אתר שמעדכן על כל סוגי החבילות?
...ניסיתם פה
![]()
All in one global package tracking | 17TRACK
17TRACK supports tracking for 3200+ carriers, including USPS, UPS, FedEx, and DHL. Enter your tracking number to get 99.9% accuracy and real-time updates.www.17track.net
לא מבין איפה הבעיה, מה שצריך זה להעתיק את מספר המעקב לשם, וללחוץ על חיפוש.אני לא מסתדרת עם האתר הז
...
לא מוצאת איפה!!!באתר של עלי אקספרס בעצמו רשימת הזמנות מעקב אחרי הזמנה
פריטלא מבין איפה הבעיה, מה שצריך זה להעתיק את מספר המעקב לשם, וללחוץ על חיפוש.
מאיפה אתם מעתיקים את המספר מעקב ?הוא לא מוצא את המספר
פריט
הוא לא מוצא את המספר
פריט
מאיפה אתם מעתיקים את המספר מעקב ?
נכנסים לעמוד ההזמנה ושם זה מופיע.אני שאלתי מוכר מסוים מאלי אקספרס למה המוצא מתעכב כ"כ הרבה זמן, שלח לי קישור לאתר של חברת המשלוחים בה הוא שלח (4PX)
אבל זה ממש תאם ל17TRACK
אזאזהו שלאנכנסים לעמוד ההזמנה ושם זה מופיע.
קשה לעזור על 'עיוור'.אזאזהו שלא
לא התכוונתי עד כדי כך.
יש אתר אחד שמזהה אותו אבל אין שום פרטים על איפה זה נמצא מאחרי ה21/5
מה עשיתם בסוף איך מצאתם כתובת ששם זה נמצא?יש אתר אחד שמזהה אותו אבל אין שום פרטים על איפה זה נמצא מאחרי ה21/5
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים