דרוש מידע מעקב אחר משתמש

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם ניק עוקב אחרי, מה משמעות הדבר? שהוא מקבל התראות על כל נושא שאני מגיבה עליו?

מה פתאום זה לא קשור לניק שעוקב אחרייך

לפעמים יש ניקים שהם רק רוצים לעקוב אחר משתמש ונהנו מהתגובות שלו , אז הם עושים עקוב אחר משתמש
זה הכל , לא משהוא מיוחד
לא הבנתי ,מקבל התראות או לא?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי ,מקבל התראות או לא?
כשאת לוחצת על שם הניק שלך באתר בצד שמאל למעלה יש שם לחצן שקוראים לו עוקב אחר , נראה לי כשלוחצים שם הוא מראה מה מי שאני עוקבת אחריו כתב.
זה לא אמור להלחיץ אלא אם כן להחמיא!

• הוסף לסימניות
כלוום הוא לא מקבל שוום התראות אליו למייל , אני מתכוון נושאים שאת מעלה הוא לא מקבל את אותו הדבר , את אותם התראות כמו שלך
אלא הוא יכול לראות בפרופיל שלו או שלך שהוא עוקב אחרייך זה הכל

• הוסף לסימניות
כלוום הוא לא מקבל שוום התראות אליו למייל , אני מתכוון נושאים שאת מעלה הוא לא מקבל את אותו הדבר , את אותם התראות כמו שלך
אלא הוא יכול לראות בפרופיל שלו או שלך שהוא עוקב אחרייך זה הכל
אז תכל'ס אין לזה שום משמעות, זה לא באמת מעקב

• הוסף לסימניות
אז תכל'ס אין לזה שום משמעות, זה לא באמת מעקב
שוום משמעות
זה במקום לעשות חיפוש על שם משתמש פלוני אז עושים עקוב אחריי ואז יותר קל להגיע לניק הספציפי שהתגובות שלו היו לשביעות רצונך זה הכל

• הוסף לסימניות
רק חבל שאין אפשרות להסיר עוקבים, עייפתי כבר מלצבור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה