תנו לי ביקורת מעקב גדילה קצת אחר~

• הוסף לסימניות
זוכרות את זה?
סט חדש לשנה החדשה
אז שנה שעברה צילמנו סט מתוקי לשנה טובה
והפעם תוך כדי צילומים שמנו לב שזה מעיין מעקב גדילה...
כל הפיקשושים למינהם ידועים ושמתי לב רק אחרי שירד להדפסה...(הסבתות יקבלו את זה?:unsure::unsure:)
וכן נכון מלאאאא זמן לא הייתי פה ויש למה לחכות!!

קרי.JPG
ןפ.JPG

• הוסף לסימניות
חוי זה נדיר!!!
כ"כ יפה...
ואו זה כבש אותי!
קו חלק ונקי שפשוט כיף להסתכל שוב ושוב!

אלופה!

• הוסף לסימניות
איך הם דומים
הקטן נראה בול כמו הגדול שהיה בגילו
יפיופים!!!
התמונות משו והצבעים סוף!

איפה הלוגו???

• הוסף לסימניות
ואוו זה מושלם!!
תאורה מהממת
והם יפיפים ממש

• הוסף לסימניות
וואו מההמםםםם!
איך הם גדלו!
סט מושלם!

• הוסף לסימניות
ואו מתוקים שהם!
שתדעי שהרבה זמן לא ראיתי כזה שנה טובה יפה, זה פשוט משגעע, זווית יפהההה וצבעים מאלפים

• הוסף לסימניות
אימלה הקטן היה נראה לי רגע הגדול...
דומים בוול ומתוקים ברמות!
תמונות מהממות

שימי לב- בתמונה השניה עלה לך העיבוד על הרגל

• הוסף לסימניות
סט מיוחד!

• הוסף לסימניות
חוי זה משגע!!
איזה תמונות יפות
וכיף לראות אותו איך גדל מהניו בורן ♥

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה