Google מעקב הורדות וצפיות בדרייב, מעניין מישהו?

• הוסף לסימניות
שאלה,
הייתם רוצים לדעת כמה צפיות או הורדות קיבל הקובץ שלכם בדרייב?
יותר מזה, הייתם רוצים לדעת מי צפה או הוריד את הקובץ?

אני עובדת על פיתוח של כלי שיאפשר בדיוק את זה (ועוד כמה דברים נחמדים)
ומעניין אותי כמה הוא מעניין אתכם :)
אשמח לדעתכם.

נ.ב.
מדובר על קישור רגיל לדרייב, לא דרך bitly ודומיו שחסומים למסוננים ונותנים מידע רק על קליקים (ולא הורדות)

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין ממש,
את בעצם מציעה את זה לחשבונות חינמיים?
לחשבונות בתשלום (אאל״ט)
יש את האופציה דרך תוסף או אפליקציה לראות נתונים.

• הוסף לסימניות
מעניין מאד!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מעניין מאוד!
אשמח לשמוע פרטים (ולהתנסות!)

• הוסף לסימניות
בהחלט נשמע מעניין!
כרגע פחות רלוונטי לי אישית, אבל בהחלט רואה לזה עתיד רציני.

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין ממש,
את בעצם מציעה את זה לחשבונות חינמיים?
לחשבונות בתשלום (אאל״ט)
יש את האופציה דרך תוסף או אפליקציה לראות נתונים.
איזה תוסף יש לזה בחשבונות שבתשלום?

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי,
ואחרי התקנת האפליקציה הזאת,
הוא כותב לי כך
‏‏לכידה.PNG
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
חשוב ביותר!
אני כבר כמה זמן מחפשת איך לעשות כזה דבר

• הוסף לסימניות
מחכים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה