מעקב משלוח בדואר - איך לא ?, של חבילה מנקסט,

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באתר דואר ישראל יש את השורות הבאות:
ניתן לבצע מעקב אחר דואר רשום לחו"ל לאחר יציאתו מן הארץ באמצעות האתרים של המדינות הבאות:
אוסטריה, איטליה, איסלנד, אירלנד, ארה"ב, ברזיל, דנמרק, הונג קונג, טייואן, נורבגיה, ניו זילנד, סינגפור, ספרד, פורטוגל, פינלנד, צ'כיה, קוריאה הדרומית, קנדה, רומניה, שוויץ, תאילנד.
המידע באחריות המדינות.

שבדיה לא קיימת ברשימה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1240923:
באתר דואר ישראל יש את השורות הבאות:
ניתן לבצע מעקב אחר דואר רשום לחו"ל לאחר יציאתו מן הארץ באמצעות האתרים של המדינות הבאות:

.

שבדיה לא קיימת ברשימה...

זה לא משנה, בכל אופן אנחנו צריכים לקבל דואר לארץ לא מהארץ????

• הוסף לסימניות
אם הזמנתי לפני יותר משבועיים ועדיין לא קיבלתי מספר מעקב ולא הודעה בדואר, מה זה אומר? שהחבילה עוד לא נשלחה?
(בכל הפעמים הקודמות המשלוח הגיע לי מיד אחרי שבוע ופעם אחת אפילו פחות!)

• הוסף לסימניות
כנ"ל
הזמנתי כבר לפני יותר משבועיים, דווקא קיבלתי מייל על מעקב
אך הוא לא מעלה כלום, אין לו תוצאות עבור זה

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שמישהי תעדכן אם היא קיבלה כי נראה לי שכולנו נתקענו:eek:

אני כן קיבלתי מספר מעקב בדואר ישראל אבל הוא לא מראה נתונים.
אולי יש איזשהו עיכוב כללי במכס? או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
גם אני בתקועים. וגם עוד אחת שאני מכירה.
הזמנתי לפני שבועים.
:(:(:(

מוכנות לא לתת לי מוסר רק להנהן בהזדהות?

• הוסף לסימניות
תשמעו עדכון!
שומעים? הלו, שם ביציע, שקט בבקשה.

התקשרתי עכשיו לסניף הדואר שאליו מגיעות בדר"כ החבילות שלי ואמרו לי שיש עיכוב כללי בדואר רשום!
ז"א, מיום חמישי הם לא קיבלו חבילות, ומקווים שהיום יקבלו!

אפשר לחזור לאקונומיקה.
תודה שהקשבתם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1241340:
תשמעו עדכון!

התקשרתי עכשיו לסניף הדואר שאליו מגיעות בדר"כ החבילות שלי ואמרו לי שיש עיכוב כללי בדואר רשום!

אפשר לחזור לאקונומיקה.
תודה שהקשבתם

תודה שעשית לנו ת'עבודה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1241340:
תשמעו עדכון!

אפשר לחזור לאקונומיקה.
תודה שהקשבתם

תגידי להם שישר כשמשתחרר שיעדכנו באתר פרוג, רוב המשלוחים משם:p

• הוסף לסימניות
אז זהו, אני מעדכנת ששכנה שלי חיכתה שלשה שבועות, והיום זה הגיע!!!!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי הזמנה לפני שלושה שבועות, קבלתי מייל לאחר שלושה ימים שהחבילה יצאה ומס' לעקוב אחרי הדואר, כל פעם שבדקתי מה אם החבילה נכתב לי שאין נתונים על מס' חבילה הזאת, ואתמול קבלתי פתק מהדואר שהחבילה הגיעה.

• הוסף לסימניות
עכשיו במעקב המשלוחים זה מראה שהתקבל,
כנראה היה להם עכוב קטן

• הוסף לסימניות
אצלי עדיין לא :(
מאיפה את בארץ? אני מב"ב.

• הוסף לסימניות
הודעה מהרגע!

דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר המרכזית אשר בבני ברק בתאריך 07/04/2014 ויועבר אל יחידת הדואר הקרובה לנמען לצורך מסירתו שם.

שמחה רבה שמחה רבה...
תראו איזה זכות יש לסיני או להודי או לפקיסטני שיושב בשבדיה או באנגליה, כמה אמהות יהודיות הוא משמח!

• הוסף לסימניות
אסתר
אם את יודעת שדבר הדואר הגיע,
את יכולה לקבל את המשלוח גם בלי הודעה הרשמית שמקבלים מהדואר.
תרשמי לך את המספר של החבילה.

(כך אני קיבלתי מהדואר אפילו שלא קיבלתי את הספח משום מה)

• הוסף לסימניות
אסתר - שימי לב שדבר הדואר הגיע ליחידה המרכזית, חכי עד שיהיה כתוב שהעבירו את החבילה לסוכנות הקרבה לביתך ואז תלכי עם ת.ז. וברקוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1241724:
אסתר - שימי לב שדבר הדואר הגיע ליחידה המרכזית, חכי עד שיהיה כתוב שהעבירו את החבילה לסוכנות הקרבה לביתך ואז תלכי עם ת.ז. וברקוד.
לכל מי שהיתה אתנו היום ועוד לא נמאס לה לקרוא על הרפתקאות נקסט...
אז תדעו לכם שהחבילה מנקסט דפקה אצלי מקודם על הדלת!
:):):)

שכנתי עובדת בדואר. היום אחר הצהרים הגיעו כל החבילות והיא הביאה לי עד הבית.
אין יאוש בעולם כלל....

• הוסף לסימניות
עכשיו תכתבי מה את מציעה למכירה...
סתם, תהני ולבריאות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה