מעקה למיטה

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיונות מ'חומרים נפסדים'?
או מידע על מעקה מוצלח, לא יקר, ושלא תופס מקום בחדר במשך היום?
הילדים שלי מתגלגלים אחד על השני...

• הוסף לסימניות
תעשי שתי תופסנים למעקה, אחד בחזית המיטה, ואחד מאחור (צמוד לקיר) כך שלט יתפוס מקום במשך היום.

• הוסף לסימניות
תניחי ספרים גדולים בין מסגרת המיטה למזרון כך שהספר יעמוד וימנע נפילה ובמשך היום על המדף

• הוסף לסימניות
יותר פשוט, ולא יקר מאד, יש מעקה מפלסטיק של כתר.
הרעיון שלו שהוא ישר זוית, החלק המאוזן מתחת למזרון והאנך- מעקה.
היתרון שהוא מתקפל.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי מיטת רפאל, שצרפו למיטות הנשלפות "רצועות"של דיקט עבה.
גודל הדיקט בערך 30*100.
כשהמיטה בשימוש הדיקט נעמד בין המזרן לדופן המיטה, כשסוגרים את המיטה משכיבים את הדיקט על/מתחת למזרן.

• הוסף לסימניות
המעקה כמו שרפאל עושה במיטות, קשה לי להסביר איך זה נראה
אולי אחרי הצהריים אני אוכל להעלות תמונה.

אני חושבת שזה לא בעיה להכין אותו

בלילה הוא עומד כמו חומה למיטה ובמשך היום הוא שוכב מתחת המזרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sem;1407407:
המעקה כמו שרפאל עושה במיטות, קשה לי להסביר איך זה נראה
אולי אחרי הצהריים אני אוכל להעלות תמונה.

אני חושבת שזה לא בעיה להכין אותו

בלילה הוא עומד כמו חומה למיטה ובמשך היום הוא שוכב מתחת המזרון

אם תוכלי, אשמח לראות.
וכן: באיזה גודל זה?
נראה לך שזה יעמוד טוב גם במיטת היירייזר כשהמסגרת מברזל?

• הוסף לסימניות
המעקה של כתר לא מתאים להיי רייזר, אלא רק למיטה עם מזרן.
עולה באזור 150 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה