מעקה מדרגות תוך בית

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי מדרגות בבית ושמים לי מעקה זכוכית שמחובר עם כוסות מתכת לקיר (מקווה שאני ברורה)
ברעיון זה צריך להיות כמו קיר זכוכית אחד לאורך כל הקומות ז"א שהקומה העליונה יש מעקה מלא ומתחת המעקה מתחיל בקו מקביל לאיפה שנגמר הזכוכיות מקבילות אחת לשניה רק בעובי שלהן לא במשטח (ברור)?
בשלב בניית השבלונות הכל היה בסדר עכשיו כשהם באו לשים את הזכוכיות אז כמובן בשביל שהכל יהייה פלס שמו כל מיני דיסקיות מתכת להגדיל בחלק מהמקומות את בכוסית מתכת הזו.
מה שקרה שכנראה המדרגות לא כ"כ ישרות וכהגיעו לקומה ראשונה המרחק מהמדגה למעקה יוצא 9ס"מ
זה תקין?
זה לא מדי הרבה?
מה התקן לגבי זה?

תודה למתיחסים אני מבינה שזה קשה להבין

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כלווווום

כדאי לצרף תמונות

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם להעביר תמונות למחשב אז אני אביא תמונה מהרשת ואביר עליה
IMG_0107.jpg

בתמונה פה המעקה של הקומה שבו עומד המתקין מתממשק שלעקה המדרגות, נכון?
אצלי כדי שזה יתממשק צריך להרחיק אותו ב9 או יותר ס"מ.
מה התקן למרחק בין מעקה לבין מדרגות?

• הוסף לסימניות
תקן לרווח בין רכיבי מעקה 10 ס"מ לרווח ארוך.
למשולש שנוצר בין מעקה למדרגות מותר רווח שלא יאפשר מעבר כדור בקוטר 15 ס"מ

• הוסף לסימניות
תודה!
אם אני מבינה נכון במקרה שלנו אין משולש כי הזכוכית היא משאירה רק רווח ארוך
ממש תודה עזרת לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה