שיתוף מערבולת שיער

• הוסף לסימניות
ציור שמבטא מצב רוח...
אם תסתכלו תראו שגם בתוך כל המערבולות נמצאים לבבות קטנים :)
מערבולת שיער.jpg

קבצים מצורפים

• מערבולת שיער.pdf
    2.7 MB · צפיות: 139
  • הוסף לסימניות
יייאווו זה מדהים!

• הוסף לסימניות
וואו מזכיר מה שהייתי עושה בשיעורים משמימים...
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
ואו כמה תנועה שובבות וחיים ואפשר גם לראות את הס(ש)ערה בפנים
אהבתי !

• הוסף לסימניות
היא ג'ינג'ית, נכון? אם לא, אני לא סולחת לך.
היא כזאתי יפהפה. עם נפש גם עדינה וגם סוערת.
מזכירה לי את עצמי...
אני מתה לצייר בסגנון כזה.
זה בדיוק האשראה שחסרה לי עכשיו...

• הוסף לסימניות
איך... איך ידעת???
כי את כל כך אומנית שהצלחת להעביר את הרגשות הג'ינג'ים העוצמתיים שלה גם דרך ציור שחור לבן.
עם עיניים ירוקות עוצמתיות שאפשר לטבוע בהן...

• הוסף לסימניות
הכי ג'ינג'ית שיש!!!
יאוווווו זה כזה יפההההההה
כמה סבלנות יש לך!
אהבתי נורא!
מעורר השראה!

• הוסף לסימניות
וואווו
אומנותיייי אש

• הוסף לסימניות
אוווו הכי ג'ינג'י שיש, אהבתי ממש, והפנים שלה כאלו מתוקות!!

• הוסף לסימניות
וואו!

• הוסף לסימניות
מדהים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה