מערך צילצולים לבית ספר

• הוסף לסימניות
רציתי לבקש ממי שיש לו רעיונות או יכול לעזור...
אני צריכה למערך צילצולים בבית ספר (לבנות) שירים, בהברה ליטאית
שבעצם לכל חודש יהיה שיר - צילצול המתאים לחודש

אודה מאוד למי שיוכל לעלות לי כאן שירים הנראים לו מתאימים, וכן לציין לאיזה חודש.

• הוסף לסימניות
קשה מאד להעלות שירים בלי הגדרה מדויקת.
תאמיני לי שניסתי.
יש לי מאגר אדיר של שירים, מחולקים לפי נושאים.
התחלתי עם תשרי - איזה שיר? איזה סגנון? אבינו מלכנו? אולי זכרינו לחיים? מה היא רוצה?
התיאשתי.
אולי אם תמקדי יותר, נוכל לעזור לך.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1856134:
קשה מאד להעלות שירים בלי הגדרה מדויקת.
תאמיני לי שניסתי.
יש לי מאגר אדיר של שירים, מחולקים לפי נושאים.
התחלתי עם תשרי - איזה שיר? איזה סגנון? אבינו מלכנו? אולי זכרינו לחיים? מה היא רוצה?
התיאשתי.
אולי אם תמקדי יותר, נוכל לעזור לך.

חני

אם תוכלי אכן לעזור לי מאוד אשמח:
אלול - חשבתי אולי השיר עם המילים: 'השבנו ה' אליך ונשובה, חדש ימינו...' (אני פשוט לא יודעת להגיד לך איזה זמר\מנגינה)
לתשרי - אולי באמת 'זכרינו לחיים' - סוער

תודה לך על ההערה
בכל אופן התכוונתי שאם יש משהו שנראה לכם שיכול להתאים, להיות מעניין וכו'
אם אתם יכולים לעלות.

שוב -
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה