דרוש מידע מערכות ליצור חשמל על גג בית פרטי

• הוסף לסימניות
אומנם יש אשכול קטן בנושא מ 2016
אבל חשוב לי לדעת השקעה מול רווח כיום ב 2022
שואלת עבור קרובי משפחה שלהם בית פרטי כ 120 מטר על הגג
איזה חברה מומלצת להתקנת המערכות ?
בכמה כסף כרוכה ההשקעה ?
והאם התנאים והרווחים כיום מצדיקים את ההשקעה ?
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
לדעתי ההשקעה שווה איני יודע אם על 120 מטר שווה אך על 500 וודאי שווה
אני הרו"ח שלי המליץ לי הוא אמר שזה רווח בלי עבודה אבל לא היה לי זמן לזה אולי עוד יבוא יום ואעשה
איזה חברה איני יודע
שווה לשאול חקלאים שבד"כ יש להם מעל לחוות לוחות הם יידעו להמליץ לכם בדיוק

• הוסף לסימניות
לדעתי ההשקעה שווה איני יודע אם על 120 מטר שווה אך על 500 וודאי שווה
אני הרו"ח שלי המליץ לי הוא אמר שזה רווח בלי עבודה אבל לא היה לי זמן לזה אולי עוד יבוא יום ואעשה
איזה חברה איני יודע
שווה לשאול חקלאים שבד"כ יש להם מעל לחוות לוחות הם יידעו להמליץ לכם בדיוק
וואו נכון , אני נזכרת בחקלאי שעשה את זה , וקבל מזה רווחים מצוינים , (הייתי מנה"ח שלו )
אבל זה היה לפני הרבה שנים, ושמעתי שבינתיים חברת החשמל רק מקצצת בתשלומים ללקוחות חדשים

• הוסף לסימניות
@פפרר יש לי מספר של מישהו מאנ"ש (שאגב גר בעיר שלך) שמתעסק בזה תכתבו לי למייל p85271 בגימל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה