ניסיתי את המולטימדיה הזאת עם כאבלים אחרים על רכב אחר וכן להחליף פיוז. ואין שום תגובה
פה יש לך מולטימדיה אוניברסלית מאוד טובה

ועל איזה דגם אתה ממליץ שם? הדירוג שם לא גבוה
או זה
Color: 7inch Octa 3G 32G
או ה4 גיגה ראם
אני קניתי ממנו הרבה וכל הלקוחות מרוצים רק תבקש ממנו שיכתוב מחיר נמוך מ70 דולר

שלום לכולם.
רציתי לשאול מה העלות של התקנת מצלמת רוורס במיצובישי אטראז 2014 שיש שם כבר מערכת מולטמדיה שהתקנתי,
והאם יש אופצייה לקחת מצלמה מאטראז 2015 שהושבת טוטאלוס ולהתקין ב- 2014? (אך המערכת מולטמדיה שונה מהרכב השני) ואם כן מה המחיר לזה בערך ע"י מתקין?
אשמח לתשובות, תודה רבה ורק בשורות טובות!

שלום לכולם.
רציתי לשאול מה העלות של התקנת מצלמת רוורס במיצובישי אטראז 2014 שיש שם כבר מערכת מולטמדיה שהתקנתי,
והאם יש אופצייה לקחת מצלמה מאטראז 2015 שהושבת טוטאלוס ולהתקין ב- 2014? (אך המערכת מולטמדיה שונה מהרכב השני) ואם כן מה המחיר לזה בערך ע"י מתקין?
אשמח לתשובות, תודה רבה ורק בשורות טובות!
יכול להיות שאפשר להעביר את זה
פירקת את זה כבר?

מבחינת האיכות יש הבדל או רק המפרט? (לי פחות אכפת מפרט , רק תחליף למערכת מקולקלת ולמצלמת רוורס)

את המצלמה
בעיקרון זה אמור להתאים
ניסתי לראות איך אפשר לפרק, וזה מערכת שלמה עם כבל פנימי מהפגז' עד המערכת מולטמדיה שבתוך הרכב. זה לא נראה שאפשר לפרק את זה בשלמות, אלא אם כן אני מפרק רק את המצלמה עצמה ותולש אותה מהכבל

ניסתי לראות איך אפשר לפרק, וזה מערכת שלמה עם כבל פנימי מהפגז' עד המערכת מולטמדיה שבתוך הרכב. זה לא נראה שאפשר לפרק את זה בשלמות, אלא אם כן אני מפרק רק את המצלמה עצמה ותולש אותה מהכבל
תפרק רק את המצלמה ותנתק אותו מהחיבורים לא לתלוש רק להפריד את הבננה הצהובה ואת החוט האדום שחור

מבחינת האיכות יש הבדל או רק המפרט? (לי פחות אכפת מפרט , רק תחליף למערכת מקולקלת ולמצלמת רוורס)
זה יותר מהיר ולא נתקע ובמערכת שהמלצתי זה כולל כניסה לסים בשביל וייז
אם אתה לא צריך כלום מהמערכת ואתה מחפש הכי פשוט אז יש יותר זולים כמו זה https://s.click.aliexpress.com/e/_DliuJhB
או זה https://s.click.aliexpress.com/e/_DnnK84t

@שלמה ברנד
אם יש לי ברכב מערכת אנדרואיד [די ישנה] אבל בלי מצלמה ואני רוצה לחבר לה מצלמת רוורס
צריך לקנות מערכת חדשה ?

@שלמה ברנד
אם יש לי ברכב מערכת אנדרואיד [די ישנה] אבל בלי מצלמה ואני רוצה לחבר לה מצלמת רוורס
צריך לקנות מערכת חדשה ?
בעיקרון אפשר לחבר לזה מצלמה רק צריך לראות אם יש לו את החיבורים של המצלמה
אבל בדר'כ יש את החיבורים

רציתי לשאול לגבי התקנת מערכת מובילאיי בירושלים? מכירים מישהו שמתקין? ממליצים עליו? מה העלות בערך?
אני מחפש מתקין מורשה ע"מ לקבל ע"כ את ההנחה באגרת טסט

רציתי לשאול לגבי התקנת מערכת מובילאיי בירושלים? מכירים מישהו שמתקין? ממליצים עליו? מה העלות בערך?
אני מחפש מתקין מורשה ע"מ לקבל ע"כ את ההנחה באגרת טסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה