מידע שימושי מערכות מולטימדיה ברכבים

• פותח הנושא סן
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

בשנים האחרונות בכל רכב חדש מובנה בו גם מערכת מולטימדיה, ובדרך כלל כלול בו אינטרנט פתוח לחלוטין וסים גלישה ללא סינון.
לקבלת מידע אודות אפשרויות השונות בסינון או ניתוק האינטרנט שבו, או נעילתו על וייז בלבד, ניתן לייצור קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
האם אאוטנט לא הכתובת לכל הדברים האלו ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosi44;n4938316:
האם אאוטנט לא הכתובת לכל הדברים האלו ?

בנתיים הכי טוב לפנות למייל זה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
[הוא קשור לאאוטנט]

• הוסף לסימניות
טוב נבדוק מה יש לו להגיד בעניין...

• הוסף לסימניות
בשנים האחרונות בכל רכב חדש מובנה בו גם מערכת מולטימדיה, ובדרך כלל כלול בו אינטרנט פתוח לחלוטין וסים גלישה ללא סינון.
לקבלת מידע אודות אפשרויות השונות בסינון או ניתוק האינטרנט שבו, או נעילתו על וייז בלבד, ניתן לייצור קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אולי אפשר פשוט להתקין וייפרי WIFREE כמו על מחשבים ואז הרשת של המערכת תעבוד רק אם יש נט פרי

• הוסף לסימניות
קיים וויפרי לאנדרואיד???

• הוסף לסימניות
פשוט לבקש מהחברה שהתקינה את זה לחסום כל אפשרות גלישה ולהשאיר רק את האפליקציה של הוויז
אני עשיתי את זה אצל צ'מפיון בי-ם

• הוסף לסימניות
נטספארק של "מיבצר" לא מתאים לזה ?

• הוסף לסימניות
לעת עתה מה הכי מומלץ וכשר למערכת כזו ברכב ?

• הוסף לסימניות
שוב האם נטספארק מתאים למערכת זו ? אולי עכשיו מישהו ידע (כבר שאלתי פה למעלה)

• הוסף לסימניות
שוב האם נטספארק מתאים למערכת זו ? אולי עכשיו מישהו ידע (כבר שאלתי פה למעלה)

מערכות אלו מגיעות בד"כ עם גירסת אנדרואיד פרוצה ומתוכנתת, ולכן צריך לבדוק כל מערכת לגופה, א"א לתת בזה כללים.
אני ניסיתי פעם להתקין את נטספארק על מערכת כזו, ונתקלתי בבעיה המוזכרת בקישור הזה: https://www.support-he.netsparkmobile.com/credential-storage, אך הפתרון המוצע לא הועיל במערכת המדוברת (מכיון שכלל לא הופיע שם בהגדרות 'נעילת מסך').

• הוסף לסימניות
יש את הסינון המעולה לאנדרואיד של "כושר פליי", 90 ש"ח לשנה ואתה מסודר,
אני בכל אופן משתמש בסים של נתיב שפתוח לוויז ופנגו, מושלם בשבילי,
ובהתקנה ביקשתי מהמתקין שלא יתקין את האנטנה של ה"ווי פי",
והיום אני יודע שאפשר לקנות סים של נט פרי מ-019 שהוא חסום לכל המרעין בישין.
לא כדאי לגעת במערכת האנדרואיד, אני ממליץ על חסימה חיצונית כמו אלה שהמלצתי.

• הוסף לסימניות
לפנות לאאוטנט יש מענה כמעט לכל הסוגים

• הוסף לסימניות

וכמה עולה החודשי של נתיב (פנגו+וייז) והאם זה מחיב לקנות מכשיר שלהם או פשוט קונים את הסים וזהו זה?

• הוסף לסימניות
סינון מעולה של כושר פליי?!

• הוסף לסימניות
וכמה עולה החודשי של נתיב (פנגו+וייז) והאם זה מחיב לקנות מכשיר שלהם או פשוט קונים את הסים וזהו זה?
700 ש"ח לשלוש שנים מראש, מדובר על סים בלבד, יש לקנות גם נט סטיק כאן מצאתי אותו ב-85 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה