UX מערכות מורכבות - איך לשתף וגם לשמור על סודיות

• הוסף לסימניות
או איך לשכנע את הלקוח לתת אישור פרסום?

שלום,
וחנוכה שמח!

אני פותחת אשכול דיון לגבי שיתוף פרוייקטים מוגנים בסודיות / זכויות יוצרים, או שסתם כך הלקוח לא מעוניין לפרסם.

אצלי השאלה הזו רלוונטית בעיקר עבור מערכות מורכבות מסוג BackEnd, שאינן חשופות לציבור,
או מערכות מורכבות/אפליקציות עבור סטארטאפים שטרם הושקו,
וגם אפליקציות שונות..

אמנם מצאתי פתרונות לחלק מן המוצרים,
אך לחלק הארי המשמעותי - לא.
ולכן אין באתר שלי מערכות WEB/DESKTOP.

אשמח שתשתפו מנסיונכם,
ואולי תזכו לראות הפורטפוליו שלי תופס כיוון :)
ואני אוכל לשתף אתכם בכמה מערכות סופר-דופר מורכבות...

חנוכה שמח,
מצפה לראות תגובות,
בבחינת "מוסיף והולך" ;)

אסתי

• הוסף לסימניות
אכן בעיה. אבל זו לא הנישה היחידה שלא מאפשרת העלאת עבודות.
את לפחות תוכלי לההציג אחרי ההשקה וכד'
אבל בנתיים נשמח שתשתפי אותנו בדילמות ותהליכים בלי לחשוף את מה שלא הותר לפרסום. אולי נקודות כלליות יותר או דוגמאות משיקות.
נשמע שהעבודה שלך מעניינת מאד.

• הוסף לסימניות
@חיוך
אני איתך בסירה,
האמת לא רואה מידי פתרון:(
הקושי הגדול זה שנגרם צורך ליצור עבודות פיקטביות לפרוטפוליו, כי את לא יכולה להשתמש בעבודות מהסוג הנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה