מערכות תופים לימהה

• פותח הנושא e.ch
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לבונים מקצבים בימהה אשמח לדעת באיזה מערת תופים אתם משתמשים
למקצבים מהירים ( פריילך וכד')
ואם יש למישהו מערכת תופים שלא מגיעה מובנה אשמח לקבל.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מערכות תופים YAMAHA

Rockkit
Realdrums
Studiokit
Standartkut 1/2
Powerkit

• הוסף לסימניות
למקצבי פריילאך למיטב ידיעתי משתמשים בדגימה של אלסיס

קבצים מצורפים

• 8046_1_3.jpg
    KB 2.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
לא במכשיר אלא בדגימת הצלילים שלו.

• הוסף לסימניות
אפשר לדגום לבד, אבל אפשר גם לקנות, אין לי מושג איפה.

• הוסף לסימניות
מתחבר כ MIDI למקלדת שליטה/ אורגנית?
מה עניינו של המוצר הזה, קצת הסבר בבקשה. דיי חדש לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבא;1993932:
מתחבר כ MIDI למקלדת שליטה/ אורגנית?
מה עניינו של המוצר הזה, קצת הסבר בבקשה. דיי חדש לי

לא מחברים את המכשיר לאורגן.
התכוונתי שדוגמים את הצלילים של המערכת תופים הספיציפית הזו משום שהיא המצאימה ביותר לפריילאך חסידי.
באורגניות המתקדמות (טיירוס pa3/4) אפשר לדגום צלילים לאורגנית ולהשתמש בהם לבנית מקצבים.

• הוסף לסימניות
עניין של טעם. וגם של סגנון קהל.
יש לי על האורגן (קורג PA4X) את האלסיס דגום + כמה מקצבים שבאו איתו, ולא אהבתי. החלפתי במקצבים ההם למערכת האישית שלי, שבה כיוונתי לפי טעמי את הפרמטרים לכל אחת מהשכבות של כל תוף. חלק מהשכבות מבוסס על צלילי המערכת וחלק דגימות. אפשר לעשות את זה גם בימהה.
האלסיס לדעתי זה יותר אופנה ופחות התאמה. הרבה אורגניסטים לא אוהבים אותה אבל "זה מה שהולך אצל החסידים". כנ"ל הבראס של הקטרון X1 והסינטים של המוטיף. (הסינטים דווקא טובים, אבל בשביל הדוגמא)
אני אמנם חסיד נלהב בכל נשמתי, אבל כנראה משהו בכובע קניישט או הנוסח אשכנז גורם שהלקוחות שלי לא מהציבור החסידי... קיצור זה עניין גם של סגנון מקובל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;1995047:
יש לי על האורגן (קורג PA4X) את האלסיס דגום + כמה מקצבים שבאו איתו, ולא אהבתי. החלפתי במקצבים ההם למערכת האישית שלי, שבה כיוונתי לפי טעמי את הפרמטרים לכל אחת מהשכבות של כל תוף. חלק מהשכבות מבוסס על צלילי המערכת וחלק דגימות. אפשר לעשות את זה גם בימהה.
האלסיס לדעתי זה יותר אופנה ופחות התאמה. הרבה אורגניסטים לא אוהבים אותה אבל "זה מה שהולך אצל החסידים". כנ"ל הבראס של הקטרון X1 והסינטים של המוטיף. (הסינטים דווקא טובים, אבל בשביל הדוגמא)
אני אמנם חסיד נלהב בכל נשמתי, אבל כנראה משהו בכובע קניישט או הנוסח אשכנז גורם שהלקוחות שלי לא מהציבור החסידי... קיצור זה עניין גם של סגנון מקובל.

ווי ווי ווי, כמה שאתה צודק, זה לא יאומן איך קבוצת אנשים השתלטו על טעם וריח של ציבור ענק, אני מבין שאתה מנגן על קורג אז אתה בטח מרגיש את זה, כי היום הרבה מבחורי הישיבות רוצים לראות רק את ה"טיירוס" על הבמה וחוץ מזה כלום לא מעניין...
מסכים איתך בכל מילה, הן לגבי האלסיס והן לגבי הבראס, ועל עוד כמה דברים שלא כתבת...

• הוסף לסימניות
. החלפתי במקצבים ההם למערכת האישית שלי, שבה כיוונתי לפי טעמי את הפרמטרים לכל אחת מהשכבות של כל תוף. חלק מהשכבות מבוסס על צלילי המערכת וחלק דגימות. אפשר לעשות את זה גם בימהה.
סליחה על ההקפצה אבל איך עושים שכבות בימהה??

• הוסף לסימניות
ההקפצה גורמת שאנשים יתמהו על דברים לא רלוונטים שנכתבים עכשיו.
אנשים שלא ראו את האשכול לא שמים לב שהוא ישן, ואז אתה מוציא אותי כותב דברים מוזרים.

אפילו מהקנייטש כבר התפטרתי מזמן...

• הוסף לסימניות
ההקפצה גורמת שאנשים יתמהו על דברים לא רלוונטים שנכתבים עכשיו.
אנשים שלא ראו את האשכול לא שמים לב שהוא ישן, ואז אתה מוציא אותי כותב דברים מוזרים.

אפילו מהקנייטש כבר התפטרתי מזמן...
טוב!
שכבות הכוונה 2 צלילים בו זמנית נניח 2 סנרים בבת אחת שאת זה עושים בEDIT???

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את ימהה מבפנים היטיב כמו את קורג. כתבתי שזה אפשרי כי פשוט לי שזה ככה.
תחפש בתפריט הפנימי עריכת הצליל. אבל כן, אפשר 2 סנרים בבת אחת כמו שכתבת.

• הוסף לסימניות
מי שמכיר בימהה שיסביר!
עד כמה שאני יודע עריכת צליל לא תשפיע כשתבחר אותו כחלק ממקצב אלא האפקט שיש במקצב
מה שכן יש זה DRUM SETUP שם אפשר לערוך כל צליל בתופים בנפרד! סנר וכו'
אגב, אופציה שקיימת מS770 ולא בטיירוס 5 ורק בגנוס!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה