מערכי שיעור

למי שצריך... יש לי שיעור דינים לכיתה ו' בנושא כשרות המזון מתולעים...
שיעור מושקע ממש, מעניין ומלא פעילויות ואמצעי המחשה...
אשמח לעזור למי שצריך...

מחפשת מערך של שיעור תורה חומש במדבר לכיתה ד' על נס נחל ארנון (פרשת חוקת)
אם יש למישהו אני אשמח ממש.

יש למישהי שיעור יהדות על שמחה/ על המגילה
תודה

בסיעתא דשמיא

יש למישהי שיעור פעיל וחוויתי
לכיתה ו'
בנושא בת מצווה?

היי אני מחפשת מערך שיעור במקצוע חול לכתה ד, עדיף משהו שקשור לפסח. יש למישהי? תודה!!

היי, תיקון- מחפשת שיעור במקצוע חול לכתה ד/ה, עדיף משהו שקשור לפסח, אבל גם אם לא זה יעזור לי מאוד, תודה רבה!!

מי שהעלתה שיעור בנושא אזורים תיפקודיים-
אינ רואה במערך שיש סרטון, יש לך אפשרות לשלוח לי אותו למייל efrathhalevy1 @ ג'ימייל נקודה קום?
תודה רבה רבה!!

אני רואה שזה מתאים רק ליסודי
יש גם לתיכון?
במאגר ההקלטות יש קצת

יש גם כאן מעט

ביסודי אין תכניות לימודים ממש מוגדרות אז יותר מורכב...

איזה תחום את מחפשת? אולי יהיה לי רעיון

אפשר מערך לשיעור בנושא בן אדם לחברו שקשור לספירת העומר לכיתה ג' או ד' או ה'
ממש דחוף!

מערך שיעור לתורה נושא שלושת הרגלים. רעיונות, עדיף משולב בסרטון או משו מעבר לחוברת עבודה...

חיפשת באחיה ידע?

לא מכירה אבדוק, האמת אני סטודנטית אז לא כזה מתמצא אמרתי אם מישהי העבירה על הנושא...

יש לכם אולי מערכים בנושא עיצוב גרפי? או כל דבר שיכול להיות קשור.
תודה רבהההה זה ממש דחוףףףף

לי יש מערכים בנושאים:
ביאורי תפילה: "מזמור לתודה" וכן "ברוך שאמר"
סליחה על ההקפצה...
אשמח לקבל את המערכים למייל
miritreger388אין לכתוב כתובת מייל
או שאולי יש למישהי אחרת שיעור על מזמור לתודה
זה דחוף לי ממש(אפילו בתשלום)
תודה רבה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה