מערכת טלכלל

• הוסף לסימניות
אילו חברות בונות מערכת טלכלל. כמו נגיד המערכת של ישא ברכה?

• הוסף לסימניות
למי יש בהקשר הזה את הטלפון של שמעיה רייכמן?

• הוסף לסימניות
תוכלי להסביר מה זה טלכלל. כמו קו נייעס, שיעורים, וכו'?

• הוסף לסימניות
אני בונה :) הבעיה היא שכרגע עסוק בכמה פרויקטים....
תפנו באישי

• הוסף לסימניות
תנסה ב 0548594000 משהו של חבדי"ם ובסוף התפריט הם מציעים מערכת משלך עם אפשרות להרוויח כסף. (המספר כשר)

• הוסף לסימניות
יש חברה בשם טלליין שעושה כאלו דברים.
המערכת מאד נוחה להפעלה. אוכל להשיג יותר מאוחר טלפון שלהם.
הרבה חסידויות מחזיקים קו שלהם.
"הקו שלך" לנשים, זה גם שלהם.

• הוסף לסימניות
מומלץ בחום

נכתב ע"י chaim1989;1089051:
אני בונה :) הבעיה היא שכרגע עסוק בכמה פרויקטים....
תפנו באישי

לפני כמעט שנה פתחתי אשכול בפרוג בקשר למרכזיות וכדו', וע"י זה הגעתי לchaim1989
לאחר דין ודברים הוא בנה לי אחד כזה,
ולאחר שהייתי מאוד מרוצה - הזמנתי אצלו עוד אחד, וכן המלצתי לכמה חברים עליו - וגם הם יצאו מרוצים.

ממליץ בחום - ולדעתי כדאי לחכות קצת.

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=115195&highlight=יעקב+וואלף

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=116024&highlight=מרכזיה

• הוסף לסימניות
אתה יכול לפנות גם אלי (אני יוכל להפעיל קשרים אצל CHAIM1989) אני גם הקמתי אצלו מערכת.

• הוסף לסימניות
לא צריך קשרים איתי (וזה גם לא עוזר)
אפשר לפנות בפרטי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה