- הוסף לסימניות
א) ימות המשיח לא מחייב חסימה על ידי הוועדה כמו שהיה פעם, כיום לכל קו אפשר לבקש פתיחה גם אם אין לך ריסיילר שחתם חוזה, ובמיוחד אחרי החוקים החדשים שהם גם בקושי חוסמים קווים סתם.
ב) אין השוואה בכלל בין ימות המשיח לחברות אחרות בכל דבר כמעט ימות המשיח הרבה יותר קל ופשוט למשתמש הרגיל, וגם למפתחים זה עולם שלם, ולכן גם המחירים בהתאם,
ד) בקשר "לאמינות" של המערכות האחרות, אני חושב שחברה שעובדת הרבה שנים בתחום ויש לי אנשי אבטחה משלהם אמינה ביותר, נשגב מבינתי מה זה אומר מסודר יותר? יש דוחות מי סלק? זה לא אמור להיות בימות המשיח, אלא בנדרים פלוס.
מבחינת טיב- את תקבלי את הטוב ביותר, וגם תוכלי להתאים בעצמך את הכל כמעט מבלי לחכות לשירות לקוחות.
יש להם באמת פיתוחים יפים.
ב) אין השוואה בכלל בין ימות המשיח לחברות אחרות בכל דבר כמעט ימות המשיח הרבה יותר קל ופשוט למשתמש הרגיל, וגם למפתחים זה עולם שלם, ולכן גם המחירים בהתאם,
ג) מערכת מסודרת יותר? ניסת פעם לעשות בימות המשיח סליקה דרך נדרים פלוס למשל? אין קל מזה, את מעתיקה כ5 שורות, משנה מספר מוסד בנדרים פלוס, וזהו! זה עובד.לגבי מערכת סליקה - מכירה כמה שניסו את ימות המשיח ועברו לקול כשר, שם המערכת מסודרת יותר ואמינה יותר.
ד) בקשר "לאמינות" של המערכות האחרות, אני חושב שחברה שעובדת הרבה שנים בתחום ויש לי אנשי אבטחה משלהם אמינה ביותר, נשגב מבינתי מה זה אומר מסודר יותר? יש דוחות מי סלק? זה לא אמור להיות בימות המשיח, אלא בנדרים פלוס.
לא יודע על שירות עד כמה יהיה בימות המשיח, אני פונה ועונים לי תוך שעה-שעתיים, אבל אולי זה כי אני ריסיילר.מבחינת טיב, שרות וכד'
מבחינת טיב- את תקבלי את הטוב ביותר, וגם תוכלי להתאים בעצמך את הכל כמעט מבלי לחכות לשירות לקוחות.
המערכת מכירות של ימות המשיח זה פיתוח של nbs.בעבר עבדתי עם חברת מבזק NBS
הם עולים על כולם כולל ימות המשיח...
יש להם באמת פיתוחים יפים.
הנושאים החמים