- הוסף לסימניות
אשמח להרחבה לגבי האפשר ליצור שהו ב API
אם תרצו אני יכול כנראה לעשות את זה אבל לא בטוח בשבועות הקרובים כי באמצע פרוייקט ועוד משהו ברוך השם
תודה
אשמח להרחבה לגבי האפשר ליצור שהו ב API
אם תרצו אני יכול כנראה לעשות את זה אבל לא בטוח בשבועות הקרובים כי באמצע פרוייקט ועוד משהו ברוך השם
תודה
בשביל שאוכל להפנות למקום הנכון.אשמח להרחבה לגבי ה
תודה
אין לי מושג....בשביל שאוכל להפנות למקום הנכון.
האם אתם יודעים מה זה API או שאתם לא יודעים מה לעשות ב API?
זה אכן נשמע הפתרון שאנו צריכים"API הוא בעצם 'גשר' שמחבר בין הטלפון לבין דף אינטרנט חכם.
איך זה עובד?אנחנו כותבים קוד (הוראות) ושמים אותו על אתר אינטרנט חיצוני.בכל פעם שיש שיחה, מערכת 'ימות המשיח' פונה לאותו אתר, ה'קוד' שבאתר עושה את החישוב (כמה דקות היו, כמה כסף נשאר וכו') ושולח את התשובה חזרה לטלפון – שמקריא אותה ללקוח.
ייתכן שכן, אני לא כל כך בקיא בAPI של ימות המשיח מאה אחוזזה אכן נשמע הפתרון שאנו צריכים
אם יהיה צורך האם אפשרי לקבל את עזרתכם המקצועי - כמובן בתשלום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים