מערכת ישיבה בסלון מבד

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
לאחרונה נתקלתי בהרבה תמונות עיצוב סלון עם ספות מבד ולא מעור (אני מתכוונת לבדים המעוטרים והמחוספסים האלו אולי גם בשילוב עץ, זה לפעמים יכול לעלות יותר מעור אמיתי).
יש כאן מישהו שממליץ על זה, איך זה מחזיק עם ילדים?
אשמח לשמוע עוד המלצות לספות שמחזיקות מעמד חוץ מעור אמיתי. (ושנראות טוב)

• הוסף לסימניות
לספות שתיארת יש פעמים רבות כיסוי שאפשר להסיר ולכבס. פרקטי מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;562278:
לספות שתיארת יש פעמים רבות כיסוי שאפשר להסיר ולכבס. פרקטי מאוד.

זה משהו שאני לא מצליחה להבין, אם קונים ספות אז אנחנו רוצים לראות אותם למה לכסות? אני מסכימה עם זה שמכסים חד פעמי נגיד סבא וסבתא מכסים כשהנכדים באים אורחים עם ילדים. אני מחפשת משהו טוב שיחזיק עם ילדים (שלא עולים עם נעלים לספה :) )

• הוסף לסימניות
לי יש ספה מאיקאה עם כיסוי נשלף מתכבס, מעולה! יש לך את הכיסוי בכל מיני צבעים ודגמים, הפלוס שהיא גם זולה. תסתכלי באתר שלהם
יש את זה לעוד כמה שאני מכירה כולם מרוצים ממנה
הבעיה שהיא קטנה מספיקה ל2.5 אנשים בערך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;562376:
זה משהו שאני לא מצליחה להבין, אם קונים ספות אז אנחנו רוצים לראות אותם למה לכסות? אני מסכימה עם זה שמכסים חד פעמי נגיד סבא וסבתא מכסים כשהנכדים באים אורחים עם ילדים. אני מחפשת משהו טוב שיחזיק עם ילדים (שלא עולים עם נעלים לספה :) )

זה נראה בדיוק אותו דבר עם ובלי. פשוט אפשר לשלוף ולכבס, מה שא"א בריפוד קבוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;562456:
זה נראה בדיוק אותו דבר עם ובלי. פשוט אפשר לשלוף ולכבס, מה שא"א בריפוד קבוע.
????
אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
פשוטו כמשמעו. לא מדובר בכיסויים הגדולים והרחבים, אלא כיסוי שמתלבש בדיוק על הספה. דוגמא בחנויות.

• הוסף לסימניות
מדובר בכעין סדין על המזרן של הספה בלבד.
ראיתי את זה אצל מישהו ומאוד התלהבתי. לא רואים כלל שמדובר בכיסוי והנקיון קל ופשוט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;562209:
שבוע טוב,
לאחרונה נתקלתי בהרבה תמונות עיצוב סלון עם ספות מבד ולא מעור (אני מתכוונת לבדים המעוטרים והמחוספסים האלו אולי גם בשילוב עץ, זה לפעמים יכול לעלות יותר מעור אמיתי).
יש כאן מישהו שממליץ על זה, איך זה מחזיק עם ילדים?
אשמח לשמוע עוד המלצות לספות שמחזיקות מעמד חוץ מעור אמיתי. (ושנראות טוב)
מבחינת פרקטיות ומבחינת עמידה לאורך זמן, ספות מבד עדיפות בהרבה על ספות מעור ! (ולדעתי גם יפות מהם...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה