אביזרים לרכב מערכת מולטימדיה לרכב

• הוסף לסימניות
@שלמה ברנד האם אפשר קישור למולטימדיה למיצובישי לנסר 2010 כולל מצלמת רוורס ושיהיה אם אפשרות להכניס סים אודה לך מאד

• הוסף לסימניות
אפשר קישור למסך מולטימדיה אנדרואיד עם מצלמת רוורס וכניסה לסים (לוויז)
לרכב טויטה פריוס 2008
תודה!

• הוסף לסימניות
אפשר קישור למסך אנדרואיד עם מצלמת רוורס וכניסה לסים (לוויז)
10 אינץ' מאלי אקספרס כמובן
לטויוטה פריוס 2008
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר קישור למסך אנדרואיד עם מצלמת רוורס וכניסה לסים (לוויז)
10 אינץ' מאלי אקספרס כמובן
לטויוטה פריוס 2008
תודה
יש לך פה https://he.aliexpress.com/item/1005...13!12000028067118415!rec&gatewayAdapt=glo2isr
אבל אתה יכול לנסות לחפש בקישורים למטה בגדול מה שאתה צריך זה מינמום 2גיגה ראם כדי שיעבוד חלק ואו 32 או 16 גיגה פנימה ולבדוק שכתוב וויפ +G4

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לומר לי מה קורה עם המכס? עושים בעיות?

• הוסף לסימניות
אשמח לקישור למולטימדיה למאזדה3 2005 תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח לקישור למולטימדיה למאזדה3 2005 תודה!
אתה יכול לנסות לחפש עוד
ואיזה לבחור תלוי לפי מה אתה רוצה בו

• הוסף לסימניות
@שלמה ברנד
אני רואה שאתה מתמצא, תוכל לעזור לי למצוא פאנל שיתאים למערכת מולטימדיה אוניברסלית לרכב,
הרכב שברשותי הוא טויוטה ורסו 2011.
מחפש כבר הרבה זמן..
מצרף תמונה של הדשבורד.

תודה רבה..
image.png

• הוסף לסימניות
@שלמה ברנד
אני רואה שאתה מתמצא, תוכל לעזור לי למצוא פאנל שיתאים למערכת מולטימדיה אוניברסלית לרכב,
הרכב שברשותי הוא טויוטה ורסו 2011.
מחפש כבר הרבה זמן..
מצרף תמונה של הדשבורד.

תודה רבה..
צפה בקובץ המצורף 1159396
לא נראה שצריך פאנל

• הוסף לסימניות
אם כבר....
מישהו יודע על אפשרות התקנה של ג'י פי אס או וויז למערכת קיימת קניתי את הרכב כשמותקנת בו מערכת מוטימדיה +מצלמת רוורס והכל אך ללא הנ"ל מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
אתה מכיר וממליץ על דגמים אלו? או שאתה סתם שלחת להראות לי דוגמא.
כי הבנתי שיש הרבה זבל ברשת, ואני ממש לא מתמצא.. לא במפרטים ולא במחירים..

• הוסף לסימניות
אתה מכיר וממליץ על דגמים אלו? או שאתה סתם שלחת להראות לי דוגמא.
לא מכיר, שאלת על פאנל, בדקתי ונראה לי שלא צריך פאנל, לגבי טיב ואיכות המערכות - אינלי מושג.

• הוסף לסימניות
לא מכיר, שאלת על פאנל, בדקתי ונראה לי שלא צריך פאנל, לגבי טיב ואיכות המערכות - אינלי מושג.
אני מבין, אז רק מעדכן, שזה לא נכון, יש פאנל שמסירים ובמקומו בא פאנל מרובע עם תופסנים מתאימים, ורק אז זה מתאים למערכת.
בכל אופן תודה רבה ושבוע טוב.

• הוסף לסימניות
אם כבר....
מישהו יודע על אפשרות התקנה של ג'י פי אס או וויז למערכת קיימת קניתי את הרכב כשמותקנת בו מערכת מוטימדיה +מצלמת רוורס והכל אך ללא הנ"ל מה ניתן לעשות?
השאלה היא אם המערכת שלך היא אנדרוייד

• הוסף לסימניות
משהו מכיר מערכת למאזדה 3 2006
עדיף עם מצלמת רוורס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום אנשים
יש לי מערכת שהותקנה בארץ, אך המלמה האחורית באיכות ממש גרועה
יש למישהו קישור לעלי למצלמת רוורס איכותית?
ללא צורך במסך. עינית נטו עם חיווט, מצלמה שממוקמת בטמבון כמצורף בתמונה

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    22.jpg
    KB 53.5 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
אפשר קישור למולטימדיה מאזדה 5 2008?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה