אביזרים לרכב מערכת מולטימדיה לרכב

הזמנתי מערכת מולטימדיה וקיבלתי הודעה שהחבילה צריכה לעבור אישור של משרד התקשורת האם זה משהו רגיל או חריג?
רגיל. צריך לפתוח פניה
הזמנתי מערכת מולטימדיה וקיבלתי הודעה שהחבילה צריכה לעבור אישור של משרד התקשורת האם זה משהו רגיל או חריג?
רגיל. עשיתי את זה השבוע והיום שילמתי את דמי המכס\מעמ 215 שח בערך - על מערכת שעלתה 190 דולר.
תתחיל כאן: https://www.gov.il/he/service/approval_of_wireless_equipment_imported
ותוריד תוסף לדפדפן שיוצר חשבוניות אלי אקספרס ושלח להם עם צילום מסך של הפירוט הטכני, תדרים וכו' מעמוד המוצר:

שלמהברנד@
אני מעוניין להגיע אליך היום להתקנת מולטימדיה, אשמח אם תכתוב דרכי התקשרות וכתובת,
תודה!

שלום וברכה
הזמנתי מערכת לטויוטה אוריס 2014 והזמנתי כבלים פלוס קנבס מפה
https://s.click.aliexpress.com/e/_DmoXlDl

אחרי שחיברתי לא כלהפלסטיקים מתחברים (יש פלסטיק אחד שלא) אמרו לי שזה בסדר שלא הכל מתחבר
אבל יש לי בעיה עם הכפתורי הגה שהם לא עובדים יכול להיות שלא הגדרתי נכון את הקנבס
מצרף תמונה של הפלסטיק שלא מתחבר ושל ההגדרות
תודה רבה
1000000146.jpg
1000000127.jpg

שלום וברכה
הזמנתי מערכת לטויוטה אוריס 2014 והזמנתי כבלים פלוס קנבס מפה

אחרי שחיברתי לא כלהפלסטיקים מתחברים (יש פלסטיק אחד שלא) אמרו לי שזה בסדר שלא הכל מתחבר
אבל יש לי בעיה עם הכפתורי הגה שהם לא עובדים יכול להיות שלא הגדרתי נכון את הקנבס
מצרף תמונה של הפלסטיק שלא מתחבר ושל ההגדרות
תודה רבהצפה בקובץ המצורף 1832791צפה בקובץ המצורף 1832792
יכול להיות שלא חיברת את המתאם שמתחבר למולטימדיה
מהקנבס יוצא 2 חוטים עם ראש לבן שצריך לחבר למולטימדיה

זה עם 8 פינים
כן חיברתי אותם למולוימדיה

עכשיו פתאום גם המצלמה אחורית לא עובדת לי

הסתדר.

תודה רבה

הייתי צריך למצוא את החברה הנכונה בקנבס

@שלמה ברנד אני צריך מערכת לקורולה 2014 GLI עם עברית, מצלמת רברס בחדות גבוהה (יש אפשרות שהמצלמה תעקוב אחרי התנועה של ההגה?), ושיתחבר לכפתורים שעל ההגה.
תודה רבה!

@שלמה ברנד אני צריך מערכת לקורולה 2014 GLI עם עברית, מצלמת רברס בחדות גבוהה (יש אפשרות שהמצלמה תעקוב אחרי התנועה של ההגה?), ושיתחבר לכפתורים שעל ההגה.
תודה רבה!
תבדוק לפי התמונה יש שם קוביות קטנות ויש כמה דגמים תבדוק מה מתאים לך
ואתה צריך קנבס בשביל להתחבר למצלמה המקורית ובשביל שיהיה חיבור להגה
שם צבע : סט כבלים FT-RZ-01

היי שלום
איפה עדיף להדביק את האנטנה של האינטרנט 4g ליד ההאנטנה של הgps או בפנים?
תודה רבה

היי שלום
איפה עדיף להדביק את האנטנה של האינטרנט 4g ליד ההאנטנה של הgps או בפנים?
תודה רבה
אני בדר'כ שם בחוץ
אבל הרבה מתקינים שמים בפנים

איפה כדאי להתקין מצלמת רוורס בדייהטסו סיריון 2008?

לייד היידית פתיחה של התא מטען או מעל לוחית הרישוי?

1734358242757.png

רגיל. צריך לפתוח פניה

רגיל. עשיתי את זה השבוע והיום שילמתי את דמי המכס\מעמ 215 שח בערך - על מערכת שעלתה 190 דולר.
תתחיל כאן: https://www.gov.il/he/service/approval_of_wireless_equipment_imported
ותוריד תוסף לדפדפן שיוצר חשבוניות אלי אקספרס ושלח להם עם צילום מסך של הפירוט הטכני, תדרים וכו' מעמוד המוצר:
גם לי הם מבקשים אישור ממשרד התקשורת
יש לך מושג מזה שטר מטען?

רק שמי שמזמין שיקח בחשבון
חוץ מהעלות בעליאקספרס
עלות מס
ועוד סרבול של הגשת בקשה ליבוא אישי ממשרד התקשורת

הזמנתי מערכת מולטימדיה
וזה כבר יותר משבוע מחכה בדואר לבדיקת רשויות האכיפה

ידוע למשהו מה עליי לעשות
אולי אני צריך להצהיר על זה או לחכות שיפנו אליי

1734389766755.png

הזמנתי מערכת מולטימדיה
וזה כבר יותר משבוע מחכה בדואר לבדיקת רשויות האכיפה

ידוע למשהו מה עליי לעשות
אולי אני צריך להצהיר על זה או לחכות שיפנו אליי

צפה בקובץ המצורף 1849050
אני מחכה מ-22/11
הם החליטו להטריד
וצריך אישור יבוא אישי
ממשרד התקשורת
בהמשך כנראה תקבל מייל בעניין
אתה יכול לעקוב בהזמנות שלי
באלי אקספרס ולראות מה קורה

רוצה להמליץ על @שלמה ברנד
עושה עבודה מושלמת!!

התקין לי מולטימדיה,מצלמה,וחיישנים.

עבודה נקייה ויסודית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה