Make מערכת סלספורס - רשומה כפולה

• הוסף לסימניות
במערכת סלספורס מוגדר במידה ויש שדה שכבר קיים אצל לקוח אחר, הוא יקפיץ הודעת אזהרה, אבל יתן לשמור (לדוגמה יש כבר נציג בכתובת הזו, אבל לפעמים גם יש שתי נציגים)
במייק הוא מביא את ההודעה כשגיאה, האם ברצונך לשמור, אבל כמובן, שאין לי דרך לשמור.

איך מטפלים בשגיאה הזו, שימשיך לשמור בלי לשאול?

תודה רבה!!

1731856625964.png

• הוסף לסימניות
במערכת סלספורס מוגדר במידה ויש שדה שכבר קיים אצל לקוח אחר, הוא יקפיץ הודעת אזהרה, אבל יתן לשמור (לדוגמה יש כבר נציג בכתובת הזו, אבל לפעמים גם יש שתי נציגים)
במייק הוא מביא את ההודעה כשגיאה, האם ברצונך לשמור, אבל כמובן, שאין לי דרך לשמור.

איך מטפלים בשגיאה הזו, שימשיך לשמור בלי לשאול?

תודה רבה!!

צפה בקובץ המצורף 1822815
מה עם ארור הנדלס? EROR HANDLES

• הוסף לסימניות
קצת באיחור..
מה הכוונה? במצבי שגיאה יש אפשרויות לחזור שוב, לשנות פרטים וכדו',
כאן הבעיה שיש אפשרות במערכת (שאני נכנס ישר אליה ולא באוטומציה), לשמור אפילו שיש נתון כפול, במייק לא מצאתי פתרון לזה, הוא רק מציג את השאלה "האם בטוח לשמור?", אבל לא מצאתי איך לשדר "כן, אני בטוח בשמירה"

בסוף השתמשתי ביותר סינונים, ופתרונות שונים, אבל לא ענו על השאלה.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה