דרוש מידע מערכת סקרים בשם 'דעתא קהל'. מישהו שמע על זה?

• הוסף לסימניות
קבלתי כעת למייל שלי הודעה כזו :

ברוכים הבאים למערכת הסקרים דעתא קהל :)
אנחנו שמחים לעדכן שמערכת הסקרים דעתא קהל נפתחה ומעכשיו תוכלו לצבור נקודות עבור ההשתתפות בסקרים!

כדי להיכנס לדף הבית האישי שלכם שמציג את הסקרים החדשים והנקודות שצברתם, אתם צריכים לעשות תהליך חד פעמי של 'שחזור סיסמה' שלכם באתר הסקרים. כאילו היתה לכם בעבר סיסמה ושכחתם אותה. אל תיבהלו, זה קל ופשוט. פחות משתי דקות ואתם בפנים.

יש ללחוץ על הלינק המצורף כדי לשחזר סיסמה (שם המשתמש שלכם הוא כתובת המייל אליה קיבלתם הודעה זו):

ואני שואל? מי זה הגוף האלמוני הזה ששולח לי למייל לינק לענייה על סקרים? מנין לי לדעת שאכן הפרטיות שלי תשמר?

בחיפוש מהיר בגוגל, לא מצאתי איזכור למכון סקרים בשם כזה.
יש למישהו כאן מידע?

אגב, זה מכון חרדי, לפי השאלות.

• הוסף לסימניות
קבלתי כעת למייל שלי הודעה כזו :

ברוכים הבאים למערכת הסקרים דעתא קהל :)
אנחנו שמחים לעדכן שמערכת הסקרים דעתא קהל נפתחה ומעכשיו תוכלו לצבור נקודות עבור ההשתתפות בסקרים!

כדי להיכנס לדף הבית האישי שלכם שמציג את הסקרים החדשים והנקודות שצברתם, אתם צריכים לעשות תהליך חד פעמי של 'שחזור סיסמה' שלכם באתר הסקרים. כאילו היתה לכם בעבר סיסמה ושכחתם אותה. אל תיבהלו, זה קל ופשוט. פחות משתי דקות ואתם בפנים.

יש ללחוץ על הלינק המצורף כדי לשחזר סיסמה (שם המשתמש שלכם הוא כתובת המייל אליה קיבלתם הודעה זו):

ואני שואל? מי זה הגוף האלמוני הזה ששולח לי למייל לינק לענייה על סקרים? מנין לי לדעת שאכן הפרטיות שלי תשמר?

בחיפוש מהיר בגוגל, לא מצאתי איזכור למכון סקרים בשם כזה.
יש למישהו כאן מידע?

אגב, זה מכון חרדי, לפי השאלות.
לא מוכר לי...
אבל יש הרבה כאלה, לא מוכרים, לא?!

• הוסף לסימניות
מישהו הצליח פעם לממש שם נקודות?
כי מאז שהגשתי בקשה למימוש הם פשוט לא עונים ולא מתקשרים
גם אני ניסיתי בעבר לממש נק' שם ומאז נעלמו ושומע שכל מי שטרח לענות להם -נמצא באותו מקום
הכי נכון היה אם כולם יפנו להגנת הצרכן זו חוצפה שמפעילים אותנו בלי לתת מה שהבטיחו!

• הוסף לסימניות
גם אני ניסיתי בעבר לממש נק' שם ומאז נעלמו ושומע שכל מי שטרח לענות להם -נמצא באותו מקום
הכי נכון היה אם כולם יפנו להגנת הצרכן זו חוצפה שמפעילים אותנו בלי לתת מה שהבטיחו!
קיבלתי תו באותו יום שביקשתי.
צריך לשלוח להם בקשה למייל

‫info:)real-time-data.org.il‬

• הוסף לסימניות
אני פעם קיבלתי מהם שובר שלא ניתן היה לממש אותו-לקפה ומאפה בנאמן
מה לעשות שבחנות לא הכירו את השובר ??(שכמובן היה לא דיגיטלי)
והחלטתי לא לריב על 20 ש"ח
באופן כללי מרגיש לי לפי אופי השאלות-שהמכון שייך לזרם מאד מסוים בציבור, ומנסה בכח ל"הכשיר" אותם, ולהחדיר דעות מסוימות לציבור דרך ה"סקרים"
מעניין אם אני היחידה בהרגשה הזו?

• הוסף לסימניות
אני פעם קיבלתי מהם שובר שלא ניתן היה לממש אותו-לקפה ומאפה בנאמן
מה לעשות שבחנות לא הכירו את השובר ??(שכמובן היה לא דיגיטלי)
את זה גם אני לא הצלחתי לממש, לא הכירו גם בשובר.

• הוסף לסימניות
קיבלתי תו באותו יום שביקשתי.
צריך לשלוח להם בקשה למייל

‫info:)real-time-data.org.il‬
זה בדיוק המייל אליו שלחתי כבר כמה פעמים בחוד' האחרונים
בפעם הראשונה ששאלתי איך ומתי מממשים -קיבלתי מיד תשובה
מאז -בכל מייל ששלחתי -אין תגובה

• הוסף לסימניות
באופן כללי מרגיש לי לפי אופי השאלות-שהמכון שייך לזרם מאד מסוים בציבור, ומנסה בכח ל"הכשיר" אותם, ולהחדיר דעות מסוימות לציבור דרך ה"סקרים"
מעניין אם אני היחידה בהרגשה הזו?
נכון, השאלות מאוד מגמתיות...
ולכן אני עונה להם בדווקא הפוך ממה שהם מצפים, כדי להטות את התוצאות.
(זו גם, לדעתי, הסיבה לעשרות המנדטים של בנט.
למי שהצביע לו בזמנו והוא רימה אותו וישב עם רע"מ, איזו עוד דרך יש כדי לנקום בו?)

• הוסף לסימניות
נכון, השאלות מאוד מגמתיות...
ולכן אני עונה להם בדווקא הפוך ממה שהם מצפים, כדי להטות את התוצאות.
(זו גם, לדעתי, הסיבה לעשרות המנדטים של בנט.
למי שהצביע לו בזמנו והוא רימה אותו וישב עם רע"מ, איזו עוד דרך יש כדי לנקום בו?)
ממש כך...
בעבר עניתי להם על סקרים אבל לא התקבל שום תמורה!

• הוסף לסימניות
הפנאל הזה חסום בנטפרי
בעבר עניתי להם על הסקר עכשיו הם התחילו כל שבוע לשלוח לי קישור לספר "בתוך המחנה" שאף הוא חסום בנטפרי (כנראה בצדק) ללא אפשרות ביטול רישום או משהו כזה אפי' דרך ליצירת קשר אין......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה