מערכת קירור למחשב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
יש לי מארז די קטן יחסית ובו 5 הארד דיסקים שיושבים קרוב אחד לשני והמחשב מתחמם מאוד (הכרטיס מסך וההארד דיסקים), בנוסף אני עוסק בעריכת וידאו, מה שמצריך הרבה כח מהמחשב ועוד גורם לחימום.
רציתי לקבל ייעוץ איזו מעכרת קירור למחשב הכי מומלצת? יש לי כרגע 2 מאווורים, אחד מקדימה והשני מאחורה. תודה.

• הוסף לסימניות
יש לדאוג לסירקולציה של האוויר.
בנוסף צריך שיהיה יותר מאוררים שמכניסים, על פני אלו שמוציאים.
כך יש לחץ אוויר חיובי בתוך המארז.
כשיש לחץ אויר שלילי (יותר מאוררים מוציאים, מאשר מאוררים מכניסים), המארז הוא משאבת אבק.
עדיף למקם את המאוררים שמכניסים בתחתית המארז במידת האפשר, כי דרכו של החום לעלות, ושם יש למקם את המאוררים המוציאים.
יש אפשרות להוסיף מאוררים בקלות, אפשר להשיג מאוררים שקטים שלא יורגשו כמעט.

• הוסף לסימניות
ולמה לא תקנו מארז חדש גדול ומאוורר? יש רק לבדוק התאמה של לוח האם. אבל יש סיבה אחרת להימנע מזה?

• הוסף לסימניות
חשבתי לקנות מארז חדש, שזה סיפור לא הכי זול, נתנו לי הצעת מחיר של 700 ש"ח,
פשוט אני לא בטוח שזה מה שיפתור את הבעיה, כי החדר בו נמצא המחשב הוא לא הכי קר, לכן רציתי להתייעץ אתכם האם זה מה שיפתור את הבעיה או עדיף להשקיע במקור קירור, לדוגמא שמעתי על מערכת קירור עם מים... או באמת להוסיף מאווררים...

• הוסף לסימניות
מערכות קירור במים חוץ מזה שהם לא משהו... הם נועדו למעבד ואתה צריך קירור גם לHDD והמחיר כמו מארז טוב ...
לדעתי כל הקטע של קירור במים במחשב זה עדין בתורת גימיק יקר ושלא לדבר על החשש לנזילות..

• הוסף לסימניות
לא צריך מארז חדש.
אפשר להוסיף מאוררים ידנית לבד.
צריך רק מברג, כל מאורר איכותי עולה באזור ה60 שח, מספיק אחד או שנים.
יש לשקול שדרוג הכרטיס מסך לדגם יותר מקצועי ומקורר.
או לשקול להוסיף עליו צלעות קרור לכרטיס מסך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה