מערת שדים בקרתם החופש?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שפגשתם את החמודי הזה?

צויר 'photo
12 שעות עבודה.

קבצים מצורפים

• פוחד מעצמו copy.png
    KB 459.5 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
רוצים אנימציה!

• הוסף לסימניות
עבודה מטורפת!!
הוא גם לא דומה לאף דמות שראיתי.. ממש ייחודי ומושקע.
הוא נראה תמהוני יותר מחורש רע, אבל עדיין לא הייתי רוצה לפגוש בו בשום מקום..
התאורה הצפרדעית תורמת המון, הירקרקות המבעיתה הזו ממש מעולה,
וההבעה שלו!!! ברררררר
הערה קטנה - העמידה שלו יותר מתאימה לעמידה מתוקה כזו של ילדה קטנה ונבוכה.
כותבת את זה למרות ההנחה שזה לא ממש קל לשנות... אבל דווקא בגלל שהדמות בכללותה מאד מאד מוצלחת.

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה!

שירי עד כמה שאני מבין הדמות עצמה מבקרת כעת במערת שדים.
מה שאת רואה זה פיק ברכיים.

• הוסף לסימניות
זה יכול להסביר הכל... :)
אבל ההבעה לא מבועתת, והנבוט הזה על הכתף גם כן נראה לי שייך לצד של השדים ולא של המבקרים.. :)

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הערות

נראה לי שעמדה כזו מעידה גם על פחד, אדם מסכן(אצל ילדים זה יכול להוסיף חמידות),אדם אוהב.
נכון פחות רציתי להפחיד או יותר נכון לא רציתי להפחיד ההבחנה שלך נכונה לחלוטין הכותרת זה בשביל הגימיק יותר רציתי לבטא את החיים בחושך במציאות חיים עתיקה.

אני מקווה להגיע גם לאנימציה :) כרגע (וכנראה גם בהמשך)אני מתעסק בתחום הזה רק בתור תחביב לזמן הפנוי.

• הוסף לסימניות
תוך כדי כתיבה אני רואה שהגעתם למסקנה לבד :)

• הוסף לסימניות
מזכיר לי את המשוגע הזה מסרט של ילד חסיד שנכנס למערה של משוגעים והוא מביא לו ביסקויטים 500 שויחד

• הוסף לסימניות
פוּ עץ!

• הוסף לסימניות
חה חה טוב מאוד רק חסר עוד כמה חברה שמתופפים עם עצמות על תופים:)

• הוסף לסימניות
ווואוווווו איזו עבודה משגעת!!!!
והתאורה אלופה!!!
רואים שחשבת על כל הפרטים...

• הוסף לסימניות
ווואו! עבודה יפיפיה!!!
אהבתי את המבט שלו... כאילו, שהוא זה שנתקע במערה לא לו---
גם הנפילה של האור מהעששית מדהימה ומדויקת מאוד!
בקטנה קצת מפריע לי שהוא לא 'יושב' על כלום. כלומר, צריך איזשהי רצפה שיראה פחות תלוש.
המון בהצלחה, ותמשיך ליצור יצירות נפלאות!

• הוסף לסימניות
הציור מקסים. אבל צריך לעניות דעתי להיות קצת הילה לפנס, שהרי הוא מפזר אור שנופל על הדמות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה