- הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;429956:מז"ט...
סיור נולד..נכתב ע"י tamiro;429961:על מה?
צודק!נכתב ע"י yossmor2;430272:תמונה יפה, והסיור אפילו יותר.
נכתב ע"י שלמה;430411:איך שאני אוהב סגנון של תמונות כאלו.
להיכנס לשקט ולאווירה של פעם.
צורם לי היד שמאלית ארוכה עד כדי עיוות.
זוכר שנפגשנו בתערוכת ערך מוסף?
זוכר מה אמר לנו יעקב בורשטיין? לברוח מהמרכז!
מה שאני זוכר מהספר שלו, זה שעין האדם נמשכת למה שחד, קונטרסטי ויותר מואר.
שים לב שהחלק הימני של התמונה, מוסיט את עין הצופה לצד הפחות חשוב בתמונה.
בהצלחה!
נכתב ע"י ck770;431017:יש ריבוע בפינה השמאלית התחתונה שחובר בצורה מעט אממ.... רופפת.
רואים שקורת העץ "נחתכת".
אולי תרצה לבדוק את זה??
נכתב ע"י ck770;431134:(עכשיו ראיתי אתהסיור , ממש יפה...)
יש אפשרות לתקן את התמונה הפותחת? כי היד הקרובה ענקית וארוכה, והשניה הרחוקה ממש קטנה ברמה גרוטסקית... (אל תפגע...) זה מאד מוריד מאסתטיות התמונה...
אני משתמש בFF בתוסף שנקרא FxIF.נכתב ע"י ck770;431014:...
(שמישהו יאיר את עיניי, ויגיד לי איך אתם רואים את כל הפרטים על התמונה-צמצם, עדשה כו'? פליז...?)
נכתב ע"י DDFF;431166:אני משתמש בFF בתוסף שנקרא FxIF.
פשוט קליק ימני על תמונה ו"Exif Data".
https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/5673/
אצלי גם כתוב sRGBנכתב ע"י yitzy;431176:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים