שיתוף מעשה באתרוגים פסולים

• הוסף לסימניות
סתאםםםםםם
פשוט אבא שלי הביא לנו לפני החג אתרוגים פסולים שחילקו בחינם ( כנראה כדי שלא נבקש ממנו לגעת באתרוג שלו :p:p:p:p:p)
א' קיצער חשבתי איך לנצל את היום האחרון לפני החג לצייר משהו
ואז ראיתי את האתרוגים ( הפסולים ...כן ) והתחלתי לצייר את היד שלי מהסתכלות
ולמה אני מעלה את זה עכשיו ? כי משעמםם פה בחול המועד ...
20210919_005344.jpg

• הוסף לסימניות
סתאםםםםםם
פשוט אבא שלי הביא לנו לפני החג אתרוגים פסולים שחילקו בחינם ( כנראה כדי שלא נבקש ממנו לגעת באתרוג שלו :p:p:p:p:p)
צפה בקובץ המצורף 968856
ואו ממש יפה כמו אמתי רק צבע וזהו

• הוסף לסימניות
יופי של תנועות אחיזה
לא מצליחה לקלוט אם זה עיפרון או טוש[?]

• הוסף לסימניות
ממש יפה ומדויק!

• הוסף לסימניות
סתאםםםםםם
צפה בקובץ המצורף 968856
מקסים אהבתי!!!!
מזל שמותר לצפות בפורום.... חחח לפחות זה מפיג לנו תשעמום כשאי אפשר לצייר;)

• הוסף לסימניות
מקסים אהבתי!!!!
מזל שמותר לצפות בפורום.... חחח לפחות זה מפיג לנו תשעמום כשאי אפשר לצייר;)
כן ... חחחה
ווואווו חול המועד זה כיףףף אבל מזל שהוא שבוע
אני עוד רגע מוצאת את עצמי קושרת את הידיים באזיקים
זה קשה ... אני מציירת כל יום בכל רגע נתון ! אז בחופש עוד יותר :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה