מידע שימושי מעשה במערת חוני המעגל, בספר של רוחמה שיין

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש מעשה נורא שחפרו בתוך הקבר של חוני המעגל, וכל המערה האירה, באחד הספרים של רוחמה שיין
זה לא ב'הכל לאדון הכל'
מישהו יודע, או יכול לבדוק, באיזה ספר זה נמצא?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש מעשה נורא שחפרו בתוך הקבר של חוני המעגל, וכל המערה האירה, באחד הספרים של רוחמה שיין
זה לא ב'הכל לאדון הכל'
מישהו יודע, או יכול לבדוק, באיזה ספר זה נמצא?
תודה רבה
אני חושבת שזה לא מובא בשום ספר אלא משהו שעבר מפה לאוזן לא?

• הוסף לסימניות
אני זוכר די בבהירות שקראתי את זה בספר של רוחמה שיין, ומי שעסק בזה היה אחד מבני משפחתה הקרובים

• הוסף לסימניות
אני זוכר די בבהירות שקראתי את זה בספר של רוחמה שיין, ומי שעסק בזה היה אחד מבני משפחתה הקרובים
זה היה אבא שלה.
אני חושבת שהסיפור היה שהוא חפר באיזה מקום בדרום ומצא מערה עם כלים, ושלח על כך שאלה לח"ח שאמר לו להצפין את המיקום ולא להגיד לאף אחד.

• הוסף לסימניות
זה סיפור אחר, דווקא ב'הכל לאדון הכל' עמוד 133
1625731531882.png

1625731552743.png

• הוסף לסימניות
שנזכה במהרה לאורו של משיח ולבנית בית המקדש במהרה בימינואמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה