גדול! עריכה, צילןום הפקה, הכל! רק הערה אחת היתה לי: למה מלכי א' ולא שם מלא כולל קרדיט קליט.
מ מלפפון משתמש סופר מקצוען פרסום וקופי 4/9/18 הוסף לסימניות #21 גדול! עריכה, צילןום הפקה, הכל! רק הערה אחת היתה לי: למה מלכי א' ולא שם מלא כולל קרדיט קליט.
א אורחת לרגע משתמש מקצוען • 4/9/18 הוסף לסימניות #22 וואו, איזו שחקנית מדהימה ומשתפת פעולה, בת כמה היא ? שנתיים-שנתיים וחצי ? איך עשית את זה ? כמה זמן הסרטה השקעת בזה ?
וואו, איזו שחקנית מדהימה ומשתפת פעולה, בת כמה היא ? שנתיים-שנתיים וחצי ? איך עשית את זה ? כמה זמן הסרטה השקעת בזה ?
M Malki.A משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי עימוד ספרים צילום מקצועי 4/9/18 הוסף לסימניות #25 גמבו- מייל לטובת החסומים https://jumbomail.me/j/3io3_dCfIES7j4c
L lovely משתמש מקצוען עיצוב גרפי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 4/9/18 הוסף לסימניות #26 וואוווווווווו מדהים, יצירתי, כובש!! איזו ילדה בובה, איך הבאת אותה לכזה שיתוף פעולה?
י יוסף שטיין משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה תורנית 4/9/18 הוסף לסימניות #29 מעציב, ומצחיק, ומיוחד.
ע עבר הוה עתיד משתמש סופר מקצוען עימוד ספרים • 4/9/18 הוסף לסימניות #30 מדהים!!! איזה הבעות... נערך לאחרונה ב: 4/9/18
Xxx0 משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב ואדריכלות פנים • 4/9/18 הוסף לסימניות #31 פתוח בנטפרי מדהים!!!!!!!!!!!!!
א אפכא מסתברא משתמש סופר מקצוען מוזיקה ונגינה עריכה תורנית 4/9/18 הוסף לסימניות #32 תסריט, משחק, צילום מעולים - חזק ומדבר! לשלוח לאגד, למשרד התחבורה, לנציב קבילות הציבור. אנחנו חווים את הסרט הזה כמעט בכל המתנה לאוטובוס.
תסריט, משחק, צילום מעולים - חזק ומדבר! לשלוח לאגד, למשרד התחבורה, לנציב קבילות הציבור. אנחנו חווים את הסרט הזה כמעט בכל המתנה לאוטובוס.
S ST+ משתמש מקצוען בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי D I G I T A L 4/9/18 הוסף לסימניות #33 מדהים!! לא פחות!!! ממש משקף את המציאות בשטח, אבל...מה עם קווים??
י יעל משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים • 4/9/18 הוסף לסימניות #35 את חתיכת כשרון איזה ביצוע מדהים!!
א אטיאס מירי משתמש מקצוען עיצוב גרפי • 5/9/18 הוסף לסימניות #37 אמאלה מה זה הדבר הזה!!! חמודה! נחנקתי עם הסידור והממתקים והבקבוק שנגמר לה...... והיא באמת עצובה ומבועסת שהקופה סגורה! אליפות!!!!!! מדהים!!!!!
אמאלה מה זה הדבר הזה!!! חמודה! נחנקתי עם הסידור והממתקים והבקבוק שנגמר לה...... והיא באמת עצובה ומבועסת שהקופה סגורה! אליפות!!!!!! מדהים!!!!!
ד דג הכסף משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה 5/9/18 הוסף לסימניות #38 נכתב ע"י יאיר: גמבו- מייל לטובת החסומים https://jumbomail.me/j/3io3_dCfIES7j4c לחצ/י כדי להרחיב... נטפרי חסום בג'מבו, בדרייב פתוח. נערך לאחרונה ב: 5/9/18
נכתב ע"י יאיר: גמבו- מייל לטובת החסומים https://jumbomail.me/j/3io3_dCfIES7j4c לחצ/י כדי להרחיב... נטפרי חסום בג'מבו, בדרייב פתוח.
ט טוליפ משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 5/9/18 הוסף לסימניות #39 מצחיק כמה שזה עצוב! מזדהה עם הכל כולל לסיים את טיפת המים האחרונה בבקבוק.
M malki a משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב ואדריכלות פנים • 5/9/18 הוסף לסימניות #40 חסום לי בנטפרי גם הדרייב וגם הג'מבו מי יכול לעלות את הקובץ או לשלוח לי במייל אני יתן את הכתובת באישי
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת