דרוש מידע מעשנים? כנסו

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בתור מעשן 10 שנים - קופסא ליום
ניסיתי לעבור לאלקטרונית וזה היה ממש חמוד וכיף אבל בלי שום קשר לסיגריות שאותם המשכתי לעשן כרגיל.
הדבר שהכי הכי עזר לי זה האידוי טבק של IQOS
אני כבר כשנה וחצי עם זה ולא נגעתי בסיגריה רגילה

Screenshot_30.jpg

• הוסף לסימניות
לפי השיטה של אלן קאר

ההנאה מהסגירה היא לא עצם העישון עצמו,
הסיגריה עצמה היא מגעילה..
אלא המעשן מכור לניקוטין וברגע שהוא מקבל את המנה שלו הוא נהנה..

דוגמה מהעולם שלנו (לא כתוב בספר...;))
אם תשאל מעשן מה הסיגרה הכי טובה בשבוע הוא יגיד לך מוצאי שבת
אם תשאל מעשן מה הסיגריה הכי מגעילה בשבוע הוא יגיד לך מוצאי שבת

אז איך זה ייתכן?

כיוון שהסיגריה עצמה מגעילה
ההנאה היא סיפוק הצורך של הגוף בניקוטין,
ולכן במוצאי שבת הגוף חיכה למנה יותר זמן..
וזו גם הסיגרה הכי מגעילה כי הגוף נגעל מהסירחון אחרי הפסקה של יום

אותו דבר לגבי סיגריה של בוקר אחרי הפסקה של לילה
אני לא יודע מה המסקנות של אלן קאר, אני יודע על עצמי שרציתי סיגריה עוד לפני שהכנסתי את הסיגריה הראשונה לפה, [ולמיטב היכרותי עם עצמי לא מלחץ חברתי], כמו"כ אני מעשן את הכי קלים ולא מחפש את הניקוטין,
לדעת אלן קאר אין שום סיבה לסיגריה ראשונה [חוץ מלחץ חברתי], וזה מוזר מאוד כי למה עישן מי שעישן את הסיגריה הראשונה בעולם?
במילים אחרות, ודאי שיש סיבה לעישון חוץ מהניקוטין, וסליחה מאלן קאר שהגיע למסקנה המטומטמת הזאת

• הוסף לסימניות
אם תשאל מעשן מה הסיגרה הכי טובה בשבוע הוא יגיד לך מוצאי שבת
אם תשאל מעשן מה הסיגריה הכי מגעילה בשבוע הוא יגיד לך מוצאי שבת
לדעתי היא מגיעלה כי היא מעייפת אחרי כל האוכל של שבת, חוץ מזה היא נהדרת...

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה המסקנות של אלן קאר, אני יודע על עצמי שרציתי סיגריה עוד לפני שהכנסתי את הסיגריה הראשונה לפה, [ולמיטב היכרותי עם עצמי לא מלחץ חברתי], כמו"כ אני מעשן את הכי קלים ולא מחפש את הניקוטין,
לדעת אלן קאר אין שום סיבה לסיגריה ראשונה [חוץ מלחץ חברתי], וזה מוזר מאוד כי למה עישן מי שעישן את הסיגריה הראשונה בעולם?
במילים אחרות, ודאי שיש סיבה לעישון חוץ מהניקוטין, וסליחה מאלן קאר שהגיע למסקנה המטומטמת הזאת
הוא לא טוען שזו הסיבה היחידה
הסיבות הנוספות
הם שהכינסו לנו לראש בפרסומת
שסיגריה = הנאה, שיחרור, חופש, קוליות וכו'
יש את הפרסומות המיתולגית של מלבורו
של הבוקר על הסוס..

אבל זו הסיבה למה קשה להיגמל אחרי שנמכרים

• הוסף לסימניות
יהיו שיגידו לך כי עצם החיפוש אחרי הסיגריה הראשונה מעידה על חוסר סיפוק רגשי/ נפשי כלשהוא (לא חייב להיות משהו וואו, יכול להיות דבר קטן מאוד, אפילו למשל שעשקו ממך את המוצץ כשעוד לא היית בשל;))
והעישון בא לחפות על החסך הזה.

• הוסף לסימניות
אגב לא מבין את האלה שהצליחו לעבור בין הרגיל לחשמלי
שתי עולמות
אני הייתי מעשן לפחות חצי קופסה ביום אפשר להגיד שזה הגיע משעמום אבל תכס'ל היום אני מעשן רק חשמלי אולי שלוש פעמים בשבוע מעשן סגריות רגילות
סוף כל סוף אין תחליף לאש אבל כשמשועמם לי ורוצה לעשן זה חשמלי וזה איתי 24/6

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעשן לפחות חצי קופסה ביום אפשר להגיד שזה הגיע משעמום אבל תכס'ל היום אני מעשן רק חשמלי אולי שלוש פעמים בשבוע מעשן סגריות רגילות
סוף כל סוף אין תחליף לאש אבל כשמשועמם לי ורוצה לעשן זה חשמלי וזה איתי 24/6
גם אני הייתי מעשן כחצי קופסה ביום ועברתי לחשמלי, זה לא היה קל אבל הצלחתי ועכשיו זה די מספק,(חוץ מזמני לחץ)
אבל לא לקחתי את האלו מפריחי העננים... אין לזה שום קשר לסיגריה... לקחתי עם עוצמה חלשה וטיפות עם הרבה ניקוטין

• הוסף לסימניות
פעם דיברו על לאכול דברים שיש בהם תחליף לניקוטין כעזרה לגמילה מסיגריות
(לדוגמא: חציל שיש בו הרבה ניקוטין, ומהיכרותי עם מעשנים רובם מאד אוהבים חצילים)

• הוסף לסימניות
כי נראה לי שבעיקר מה שעוזר [מנסיון - כמובן], זה שאיפת האוויר פנימה פנימה,
וא"כ למה להדליק אש?
תגיד אתה באמת מעשן???
מה עכשיו אוויר? סיגריה זה העשן לראות!! זה ההנאה.
אם אתה באמת חושב שזה האוויר תתחיל לעשן סיגריה מכובה בעצימת עניים ותגיד לי אם אחרי השחתה הראשונה לקחת עוד אחת מרוב הנאה...
או סתם מבלבל ת' מוח?
נראה לי זה התשובה...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה