- הוסף לסימניות
אכן ויכולים גם לבקש סתם כך פרוט העברות לא רק של התרומה לראות מהיכן ההכנסות של התרומות וכו...האמת נראה לי שזה היה אסמכתא של ההעברה שהם ביקשו - לא אישרו את ההחזר עד ששלחתי להם
אכן ויכולים גם לבקש סתם כך פרוט העברות לא רק של התרומה לראות מהיכן ההכנסות של התרומות וכו...האמת נראה לי שזה היה אסמכתא של ההעברה שהם ביקשו - לא אישרו את ההחזר עד ששלחתי להם
לא חסר 0, מ10000 דורשים אסמכתא להעברהנראה לי ששכחת 0 לא שמעתי אף פעם שביקשו עוש או חקירה בסכומים כאלה.
אם אתה נחקרת בגלל 10.000 ש"ח תרומה תשתף אותנו איך זה נגמר.
וכמו שלפני עוד מישהו ציין .
מה שכן שהתרומה לא תהיה במזומן.
כפי הידוע לי, מותר לתרום על 30% מההכנסות,לא חסר 0, מ10000 דורשים אסמכתא להעברה
סליחה על ההקפצהאפשר בלי קשר לתרום בשביל לקבל סעיף 46.....
וחוץ מזה להעביר לקרוב משפחה
והרבה עשו כן ועלה בידם....
לפרטים באישי...
אשמח ג"כ לקבל מידע, תודה רבהאפשר בלי קשר לתרום בשביל לקבל סעיף 46.....
וחוץ מזה להעביר לקרוב משפחה
והרבה עשו כן ועלה בידם....
לפרטים באישי...
שלח הודעה באישיאשמח ג"כ לקבל מידע, תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון1 //