• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יפה
הלוגו מעורפל מדי, ומסיט את תשומת הלב

• הוסף לסימניות
מגורען למדי
תפיסה יפיפיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י banana;1393351:
מגורען למדי
לטוב או למוטב?

התמונה צולמה ברגישות נמוכה - 200 איזו, הגירעון נוצר ע"י התוסף שעל העדשה ומהעריכה.
גירעון הוא לא תמיד חיסרון, בתמונה הזו הוא משרת את המטרה.

• הוסף לסימניות
ברור שלטוב :)))
תמונה מפעימה!
יכולה להסתכל עליה שעות, נהנית כל רגע.

• הוסף לסימניות
מתחת למיתרים?? רק לי זה נראה כמו אוניה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1393934:
מתחת למיתרים?? רק לי זה נראה כמו אוניה?

נכון,
ממבט ראשוני גם לי זה היה נראה אוניה...

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה , אהבתי תערפל, מושלם!
הייתי משנה קצת תקומפוזיציה - שהזוג יהיה ממוקם לגמרי בצד...... (השמאלי.)

• הוסף לסימניות
תודה,
תנחשו מה התוסף על העדשה שיצר את המראה הערפילי?!

• הוסף לסימניות
תמונה מדברת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1393993:
תודה,
תנחשו מה התוסף על העדשה שיצר את המראה הערפילי?!

נייר פרגמנט?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1394029:
גם אני חשבתי, מצד שני אם אני זוכר נכון, כשמשתמשים בגרב נוצר מראה "כוכבים" כזה, ופה אין את זה.
אולי שקית אוכל מנילון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1394029:
70 דנייר.
חשוב לציין, שאחר כך מוכרחים לערוך את הצבעים, כי בעובי הזה התוצאה צהובה עכורה ורחוקה ממה שרואים כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1394602:
70 דנייר.
חשוב לציין, שאחר כך מוכרחים לערוך את הצבעים, כי בעובי הזה התוצאה צהובה עכורה ורחוקה ממה שרואים כאן.
איזה צבע הגרב?
הניסויים שלי היו עם גרב 15 או 20 דנייר שחורה, אבל באור יום.
וקקטוס, בדקתי וזה לא עשה לי כוכבים, רק ריכוך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה