מפה הכל התחיל (=תמונה אחת שווה אלף מילים)

• הוסף לסימניות
זה לא בדיוק לקוחות, זה העניין. זה אנשים שהשתתפו ותמכו בדבר שעוד לא בא לעולם, וחיכו בסבלנות חודשים...
זה לא רק הכסף, זו הידיעה שיש מאות בנ אדם שמחכים לקרוא את מה שאתה כותב.

ובנוסף, ככל שאותם אנשים (ואתה ביניהם, אני חושב) יהיו מרוצים מהעניין, יש סיכוי רב יותר שהם ירצו להשתתף גם בספר הבא. תחשוב על זה.
שבוע טוב.
הכל טוב...
זה היה בנימה אדר'ית

• הוסף לסימניות
כפרה עליך, נשמה.
איזה כיף ואיזו התרגשות

זה רק הספר הראשון, אני מחכה כבר לדפדף בו.
ואני מברך לעוד ספרים, איכותיים ורבי משמעות
בהצלחה רבה.
הבא יהיה שונה. כמובן. אבל עוד חזון למועד.

• הוסף לסימניות
איזה ספר מתוק!
וכבר אמרו בחצרות קורצוויי"ל שמאז הגיע הספר לחצר, נעשתה היסטוריה, כי האדמו"ר שליט"א ששנים לא קרא בספר כלשהו מאימת הקש"ר הקשה והקפיצים, ישב בנאות דשא עם הספר הצהוב מכריכה לכריכה, ופרצי הצחוק שהתעוררו מעת לעת להשקיט הדינים הוכיחו שאכן קריאה היתה כאן, ולא שינה.

כשהגיע לסופו של הספר ולכריכת הגב עצם עיניו בריכוז ואמר כבדרך אגב: ספר זה הוא בבחינת נעוץ סופו בתחילתו.

• הוסף לסימניות
איזה ספר מתוק!
וכבר אמרו בחצרות קורצוויי"ל שמאז הגיע הספר לחצר, נעשתה היסטוריה, כי האדמו"ר שליט"א ששנים לא קרא בספר כלשהו מאימת הקש"ר הקשה והקפיצים, ישב בנאות דשא עם הספר הצהוב מכריכה לכריכה, ופרצי הצחוק שהתעוררו מעת לעת להשקיט הדינים הוכיחו שאכן קריאה היתה כאן, ולא שינה.

כשהגיע לסופו של הספר ולכריכת הגב עצם עיניו בריכוז ואמר כבדרך אגב: ספר זה הוא בבחינת נעוץ סופו בתחילתו.
והחווה בידיו הקדושים (כזה).

• הוסף לסימניות
גא"מ מצטרף למברכים.
מז"ט ורוב נחת מכל יוצאי אצבעותיך.
יוסף לך ה' כהנה וכהנה.
מחכה להזדמנות הראושנה לקפוץ לשמגר 7 ולהתחיל להנות באמת.

הצלחה בספר הבא, בכל מוצ"ש, ו'לפעמים' גם כאן.
יענקי

• הוסף לסימניות
איזה חור כלשהו בינות לבייניני הענק. בין פרוייקט תנובה וכדורי לפרוייקט עלום שם.
בקיצור, כתובת ירושלמית טיפוסית.

אינלי מושג איך נתן הגיע עד לשם, אבל העיקר שהספר כבר ברשותי. באמת תענוג.

• הוסף לסימניות
אז אתה אומר שאם אני באזור אתה מרתיח מים. שוין.
זה כבר דובר מזמן מזמן. עת ביקורך בשכונת הבוכרים המיתלוגית. איך אפשר לשכוח?
מאז, המים התקררו, נשמה וכפרה. תבוא מהר, החורף הירושלמי עובר!

• הוסף לסימניות
הבא יהיה שונה. כמובן.

משהו כמו "תן לקום שייגעצ'יל" [כלפי היצה"ר כמובן]
תרויח בזה גם זיכוי הרבים לא פחות מ"זיכוי היחיד.."

אם אתה מחפש רעיון להנ"ל
חברת "מקיצי נרדמים" מתמחים בזה - תרתי משמע

• הוסף לסימניות
היה מרגש לראות אותו במדף ה"בקרוב".
מצא חן בעיני כיתוב הגב. מקורי יותר מכל מקור.
כל הספר לא ממש קרה. הגב - כן. בדיוק כפי שנכתב.
אמור להגיע לחנויות בימים האלו ממש. הבוקר שלחתי את כול הספרים לתומכים בדואר.
משהו כמו "תן לקום שייגעצ'יל" [כלפי היצה"ר כמובן]
תרויח בזה גם זיכוי הרבים לא פחות מ"זיכוי היחיד.."

אם אתה מחפש רעיון להנ"ל
חברת "מקיצי נרדמים" מתמחים בזה - תרתי משמע
היית קונה ספר שנקרא מקיץ נרדמים? אני לא:)

• הוסף לסימניות
היית קונה ספר שנקרא מקיץ נרדמים? אני לא:)

בעיקרון, למה לא? אם יעזור לי לקום מוקדם יותר, כדאי.
אך אני התכוונתי לשם ספר כמו "תן לקום שייגעצ'יל" [על משקל שם הספר החדש]
(חברת "מקיצי נרדמים" זו חברת הוצאה לאור)

האמת, מי שיקרא את ספרך החדש [במזל טוב! - מקנא בך!!], יהיה לו קשה לקום בבוקר אחרי שנידד שינה מעיניו לסיים את כל הספר במקשה אחת.

• הוסף לסימניות
בעיקרון, למה לא? אם יעזור לי לקום מוקדם יותר, כדאי.
אך אני התכוונתי לשם ספר כמו "תן לקום שייגעצ'יל" [על משקל שם הספר החדש]
(חברת "מקיצי נרדמים" זו חברת הוצאה לאור)

האמת, מי שיקרא את ספרך החדש [במזל טוב! - מקנא בך!!], יהיה לו קשה לקום בבוקר אחרי שנידד שינה מעיניו לסיים את כל הספר במקשה אחת.
קראת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא משכנע אף אחד לקרוא, אל תדאג.

קודם כל, עצם זה שהוצאת ספר, זה כבר מושא לקנאה - קנאת סופרים כמובן.
ומעצם היותי ביקורתי - במלוא מובן המילה, טבעי שאף מחבר לא יצליח לשכנעיני.
אבל בראותי את המשוב הגדוש והמלבב הזה שקבלת כאן באשכול, הכריעתני סקרנותי לקרוא ספרך זה החדש.
ומן הסתם, אשיגנו במוקדם או במאוחר, בהשאלה [עדיין אינני מפוננס עד כדי קנייתו] מאחד מידידיי [או שמא אחד החברים כאן ישים עלי עינו הברוכה לטובה ולהשאלה].
הייה חזק ואמץ!

• הוסף לסימניות
קודם כל, עצם זה שהוצאת ספר, זה כבר מושא לקנאה - קנאת סופרים כמובן.
ומעצם היותי ביקורתי - במלוא מובן המילה, טבעי שאף מחבר לא יצליח לשכנעיני.
אבל בראותי את המשוב הגדוש והמלבב הזה שקבלת כאן באשכול, הכריעתני סקרנותי לקרוא ספרך זה החדש.
ומן הסתם, אשיגנו במוקדם או במאוחר, בהשאלה [עדיין אינני מפוננס עד כדי קנייתו] מאחד מידידיי [או שמא אחד החברים כאן ישים עלי עינו הברוכה לטובה ולהשאלה].
הייה חזק ואמץ!
זה בסדר, הוצאתי את הספר כדי לעודד אחרים להוציא גם...

כקורא - מבין אותך היטב. למה לקנות אם אפשר להשאיל. אה? הרי ממילא אתה מניח (ובטעות, בינינו...) שתקרא רק פעם אחת את הספר.
כסופר - אני מתמלא חימה שפוכה על אותם המבקשים לשאול ממני את הספר. מה זה לשאול. עבדתי, השקעתי, המוצר הסופי נמכר במחיר מלא, למה לא לקנות...

וכמו שאמר עמיר פרץ: מה שרואים משם, לא רואים מכאן, במיוחד אם המשקפת סגורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה