• הוסף לסימניות
אני צריכה מפה של עיר מסויימת (חלק ממנה).
יש למישהו מושג מאיזה אתר אפשר להוריד דבר כזה?

• הוסף לסימניות
זו דוגמא למפה מאתר 144. מתאים לך?

קבצים מצורפים

• מפה מאתר 144.pdf
    KB 998.7 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
פותחים את אתר 144, יש אפשרות לבחור 'אנשים', 'עסקים' וגם 'מפות' - בוחרים 'מפות' ושם יש תיבת דו שיח לכתובת שרוצים. אני כתבתי, למשל, בתיבת דו שיח 'עיר' - ירושלים, ובתיבת דו שיח 'רחוב' - רחוב יפו, וכשמקבלים את המפה לוחצים בלחצן ימני. בתיבה המתקבלת לוחצים על setting, ובתיבה המתקבלת לאחר הלחיצה על setting לוחצים על print - בוחרים הדפסה לpdf לכתובת שאת בוחרת במחשב שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;882084:
פותחים את אתר 144, יש אפשרות לבחור 'אנשים', 'עסקים' וגם 'מפות' - בוחרים 'מפות' ושם יש תיבת דו שיח לכתובת שרוצים. אני כתבתי, למשל, בתיבת דו שיח 'עיר' - ירושלים, ובתיבת דו שיח 'רחוב' - רחוב יפו, וכשמקבלים את המפה לוחצים בלחצן ימני. בתיבה המתקבלת לוחצים על setting, ובתיבה המתקבלת לאחר הלחיצה על setting לוחצים על print - בוחרים הדפסה לpdf לכתובת שאת בוחרת במחשב שלך.

תודה רבה על ההסבר המפורט,
אך אין לי שם אפשרות להדפיס לPDF.....:(

• הוסף לסימניות
האם יש לך במחשב שלך אפשרות להדפיס לPDF? מה שקורה הוא שכאשר את לוחצת על print נפתחת לך תיבת דו שיח שבה את יכולה לבחור מדפסת. תבחרי שם את אפשרות הדפסת PDF במחשב שלך. (זה בתנאי שמוגדרת לך אפשרות כזאת בלוח הבקרה ב'מדפסות ופקסים' או משהו דומה)

• הוסף לסימניות
את יכולה למצוא את האזור הרצוי גם במפות של גוגל (תכתבי בגוגל 'מפות גוגל')

אני עושה צילום מסך ושומרת את הצילום בשם הרצוי

• הוסף לסימניות
תודה.
הסתדרתי!
בזכות הניק 'מתחיל'

ד.א: צילום מסך לא היה איכותי בשביל הצורך שלי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;882371:
את יכולה למצוא את האזור הרצוי גם במפות של גוגל (תכתבי בגוגל 'מפות גוגל')

אני עושה צילום מסך ושומרת את הצילום בשם הרצוי

סתם בשבילך, בטח הזמן שלך יקר..
בשביל למצוא את מפות גוגל לא צריך להקיש בגוגל מפות, אלא יש את המפות על שורת המשימות של גוגל, בשורה של Gmail.

קבצים מצורפים

• יעא.PNG
    KB 3.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא צריך לעשות צילום מסך, יש אפשרות מובנית של הדפסה (כפתור עם ציור של מדפסת).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;882539:

נכון, אבל זה יוצא פצפון בצורה מוזרה ובלתי נראית..
הנה דוגמא, ביקשתי את רחובות בני ברק,, לכדתי ו..הדפסתי---מצא את ההבדלים..

קבצים מצורפים

• אע5ר4אע.PNG
    KB 330.8 · צפיות: 34
  • ערכקגכגע.PNG
    KB 372.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
זה הבדלים בין מה למה?

זה בכלל נראה כמו מפות לא של אותו אזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;882539:

אבל הייתי צריכה את זה כקובץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;882561:
אבל הייתי צריכה את זה כקובץ.

בהדפסה יש אפשרות לשמור כ-PDF וכמדומני שאפילו לא צריך מדפסת PDF בשביל זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה