כללי מפוטושופ לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
ערב טוב.
יש לי קבצים ערוכים בפוטושופ (קבצים פתוחים סיומת ps) , אני צריכה לייבא אותם לאינדיזיין, כל קובץ צריך לשבת על עמוד אחד.
האם יש אפשרות להביא את כולם בבת אחת כי יש לי כ160 קבצים כאלו!! ולא הגיוני להביא אותם אחד אחד......

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בחלון הייבוא לבחור את כל הקבצים, הוא טוען את כולם על הסמן, ומשחרר אחד אחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1526891:
בחלון הייבוא לבחור את כל הקבצים, הוא טוען את כולם על הסמן, ומשחרר אחד אחד

אוקי. תודה
גם קבצים פתוחים?

עדיף לסגור אותם ג'יפג?

• הוסף לסימניות
אינדיזין זאת התוכנה שמסדרת לך את העיצוב הסופי.
לכן לא צריך לסגור בסיומת אחרת.
היא מקבלת כל סיומת ובמיוחד אילוס ופוטושופ..

כמו כן סגירת קובץ בג'יפג מורידה את איכות הקובץ
לכן לא מיצאים לג'יפג אלא לפידיאף

• הוסף לסימניות
פוזי, תודה רבה, בדיוק מה שחשבתי, רק לא הייתי בטוחה....

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עדיךף לסגור לפידיאף ואז במכה אחת לזרוק את כל העמודים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1526993:
עדיךף לסגור לפידיאף ואז במכה אחת לזרוק את כל העמודים

אפשר אולי הסבר מה הכוונה, אחרי שאני סוגרת פידיאף? תודה

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שמגיע עם התוכנה שממקם הרבה תמונות בבת אחת, והאו עובד גם עם קבצי פוטושופ, שמו ImageCatalog, החיסרון שלו הוא שהוא ממקם אותם לפי גריד מסוים, ולא שואל איפה למקם כל אחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1527008:
אפשר אולי הסבר מה הכוונה, אחרי שאני סוגרת פידיאף? תודה

הסקריפט PlaceMultipagePDF ממקם קובץ PDF מרובה עמודים, אבל זה אותו עקרון כמו אימג' קטלוג

• הוסף לסימניות
ייבוא של קבצי שכבות מרובים לא יגרום לקריסת התוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1527236:
ייבוא של קבצי שכבות מרובים לא יגרום לקריסת התוכנה?

אף פעם לא ניסיתי, אבל אני לא רואה סיבה שזה יגרום לקריסה, כי אנדיזיין לא מרנדר בזמן אמת את כל השכבות אלא רק יוצר תצוגה מקדימה, רק בייצוא באים לידי ביטוי כל השכבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה