מפחידדד...

• פותח הנושא ishai
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:eek:
מסוג הסבתות שלא הייתי מתעסק איתן...
התנסות מעניינת בסגנון צביעה שונה, מצורף גם מעט מהתהליך.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 0.jpg
    0.jpg
    KB 45.1 · צפיות: 28
  • 0 (2).jpg
    0 (2).jpg
    KB 30.4 · צפיות: 25
  • 0 (3).jpg
    0 (3).jpg
    KB 66 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
דעתנו שזה מדהים ונפלא ומקצועי
והצביעה אלופההה, היישר מאולפני דיסני

כל הכבודד!!
מעוררת חיוך ורתיעה ביחד:D:D

• הוסף לסימניות
וכמובן,
הטקסטורה של הסוודר!
והשיער! והקמטים!
רק איפה הרגליים?

• הוסף לסימניות
איייייי החתול...

• הוסף לסימניות
אדיר
כביר
משובח ביותר ישיק'ה!
איזה קפיצה מטאורית בצביעה!! כל השעות של העלאת פוסטים מגניבים לאשכול ההשראות השתלמו....

• הוסף לסימניות
וואו!
אדיר ביותר!
מבחינה עיצובית יש מקום לחיזוק.
למשל, אני מתאר לעצמי שזו אמורה להיות סבתא פצפונת, אבל בגלל מימדי המושב היא מרגישה רסטבולה (ענקית). כנ'ל גודל הידיים והחתול.
אבל ביצועית זה אחלה.

• הוסף לסימניות
השערות!!!!!!! כמה זמן הן לקחו?
והאור וצל של הקמטים:)
פשוט צביעה בליגה אחרת!

יש בעיה קטנה ביד שמאל היא נראית לי קצרה מידי.

• הוסף לסימניות
המבט ,אוי המבט...

• הוסף לסימניות
מפחיד זה הכישרון הגדול שיש לכם בידיים...

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו!!!
איזו ליגה בינלאומית!
התכנון, הציור והצביעה- פיצוציים לחלוטין!

הלסת שלי נשמטה (ככה-:eek:) מהשתוממות ומתדהמה!

השילוב של הטקסטורות בכיסא ובסוודר אומנותיים להחריד ומקפיצים מאוד!

אהבתי, מאוד מאוד.

תמשיכו ליצור ולהעלות דברים מגניבים,
זה משמש כהשראה יותר מהכל.
ים הצלחות

• הוסף לסימניות
ואואואווווו!
פשוט ליגה

• הוסף לסימניות
מקסים!
עברה כריתת רגליים? נעבך..

• הוסף לסימניות
תודה רבה כולם על התגובות, משמח מאוד אחרי השקעה של שעוווווות...

לגבי הרגליים- החלטתי בסוף להשאיר אותה בלי, ולתת למי שרוצה לחשוב שהם מסתתרות איפשהו מתחת לחצאית...

שמתם לב לגוונים הלא זרחניים?:eek::eek:

• הוסף לסימניות
מיוחד!
חזרתי עוד פעם רק בשביל לראות את המשקפיים...

• הוסף לסימניות
יש לך כישרון אדיר!!!! מזמן כבר שמתי לב לזה באיורים שלך, יש לך את מה שצריך בשביל לעניין ולעקור את העיניים מהמקום (ככה:eek:...:p).
מדהים לראות שאתה גם מיישם את העקרונות שאתה מעלה ביצירות הנפלאות של אשכול ההשראות, אבל זו ההשראה הכי גדולה! יישר כח! עלה והצלח, כולנו איתך ומאמינים בך:)

• הוסף לסימניות
בהתחלה כשראיתי את השרטוט, חשבתי לעצמי: "איזו הבעה מוצלחת", ממש אפיינת מצויין את דמות הזקנה העצבנית והמפחידה, ולא ידעתי מה מחכה בהמשך העמוד... כשגללתי פתאום נדהמתי לראות צביעה ברמה של המקצוענים הגדולים, ובכלל כל הציור הזה מזכיר את הסגנון של דניס זילבר.
אז קודם כל, קבל "וואו" אחד גדול.
אך, מכיוון שהציור כל כך מוצלח, רציתי להעיר כמה הערות קטנות- בשרטוט המקורי הזקנה יותר עצבנית, וזה נראה שיש לה גבות דקות כאלה, והן חסרות בציור הצבוע.
וכן, החתול נראה יותר טוב עם המבט העצבני כמו בשרטוט, וגם היד השמאלית שלה ישבה שם יותר טוב על הגב שלו.
וגם אני מצטרפת להערה לגבי הכורסא, שהיה מתאים כורסא גדולה יותר, כדי שהיא לא תראה כזו ענקית.

• הוסף לסימניות
וואו! מדהים! כ"כ מקצועי!

אני אוהב את הביטוי החשדני / כועס

אולי היא נותנת לך מבט קשה כזה בגלל שגנבת רגליה! ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה