כדאי לך לשמוע את השיעור הראשון (קיבלתי בחינם) של שיינדי בוקשפןצריך שיהיה לחצן מצוקה בתיק שהילד הולך לבית הספר
ברגע שהוא ילחץ עליו מיד ההורים יגיעו(ואולי אף יופעל מערכת שאומרת ש"קלטנו אותך
אנחנו באים לתפוס אותך" (זה יפחיד את התוקף)
הלחצן מצוקה יהיה במקום נגיש ללחיצה ככה שברגע שקורה משהו
הילד מיד ילחץ על זה
זה יכול להכניס את הילד סתם ללחצים ולמתחים מיותרים ילד לא צריך לחשוב שזה יכול ליפול עליו כל רגע ושהוא הולך במקום מסוכןצריך שיהיה לחצן מצוקה בתיק שהילד הולך לבית הספר
ברגע שהוא ילחץ עליו מיד ההורים יגיעו(ואולי אף יופעל מערכת שאומרת ש"קלטנו אותך
אנחנו באים לתפוס אותך" (זה יפחיד את התוקף)
הלחצן מצוקה יהיה במקום נגיש ללחיצה ככה שברגע שקורה משהו
הילד מיד ילחץ על זה
איך אפשר להצטרף לקבוצת תפוצה שלה?ממליצה מאוד על שרי ברלינסקי בכל הנוגע למוגנות, יש לה רשימת תפוצה מדהימה וגם קורס דיגיטאלי.
לא חייבים להפחיד את הילדים אפשר לדבר בצורה רגועה ופשוטה.זה יכול להכניס את הילד סתם ללחצים ולמתחים מיותרים ילד לא צריך לחשוב שזה יכול ליפול עליו כל רגע ושהוא הולך במקום מסוכן
merchavmugan100איך אפשר להצטרף לקבוצת תפוצה שלה?
אגב, היא גם כתבה את הספר "ראויה" שמדבר על כך בצורה מדהימה.
לחצן צמוד משדר לחץלא חייבים להפחיד את הילדים אפשר לדבר בצורה רגועה ופשוטה.
מודעות פוטרת הרבה הרבה בעיות. שלא יבהלו ויפתעו ושיהיו מוכנים לתגובה נכונה
סליחה הבנתי שאתה מדבר על ההכנהלחצן צמוד משדר לחץ
הצלחת להלחיץ, אפשר קצת בהירות על "צורות שקשה מאוד להכין".."להיות מתוחכמים"כל מילה!
אני לפני כחצי שנה הבנתי שאני צריכה ללמוד כאמא איך ללמד את הילדים שלי
לשמור על עצמם
היום זה כבר נכנס דרך דלתות אחרות וחודר בצורות שקשה מאד להכין את הילדים לזה.
פעם היה מספיק להסביר לילדים אם יש איש מפחיד...
אם הוא נוגע בך...
אם הוא יגיד לך...
היום עולם הרשע מתוחכם
זה מחייב אותנו גם להיות מתוחכמים
אני נזהרת בכל מילה כדי שלא יחסם האשכול....
אין מצלמות באזור?@מ. גולדשטיין לכאורה הפרטים על מה שהיה לא יעזרו להירגע,
כי גם אם ההנחה היא שאותו אדם שהזיק יזיק שוב באותו אזור, עדיין זה יכול לקרות ברחובות הסמוכים.
פנו לקבלת עזרה רגשית, בררו בקהילתכם על איזה ארגון ניתן לסמוך, יש כיום כמה וכמה ארגונים המעניקים תמיכה ראשונית חינם בטלפון, באנונימיות.
הרבה נחת.
זה מה שצריך לעשות אבל תמיד יגיע חולה חדש.אין מצלמות באזור?
במידה ואין ואין גם עזרה מהרשויות אני חושב שכדאי לקחת חוקר פרטי שיעלה על עקבותיו ובא לציון גואל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים