מפחיד!!! מכרה שלי, אשה צעירה קיבלה פתאום אירוע מוחי וזקוקה לרחמי שמים מרובים

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה השם שלה, אני רק יודעת שלא רבינוביץ, רבינוביץ היתה רווקה, ידעה סבל ומכאוב כל חייה אבל הפטירה היתה באופן פתאומי ומצער מאוד.

• הוסף לסימניות
מהבית לעבאוויטש (ליבוביץ)
גילו אצלה את המחלה בחודש כסליו בריאות....
חודשיים אחרי קיבלה אירוע מוחי ואז גילו שהראש מפוצץ עם המחלה
השאירה בן כבן 15
ובת כבת 11
בשורות טובות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולם;n4870773:
מהבית לעבאוויטש (ליבוביץ)
גילו אצלה את המחלה בחודש כסליו בריאות....
חודשיים אחרי קיבלה אירוע מוחי ואז גילו שהראש מפוצץ עם המחלה
השאירה בן כבן 15
ובת כבת 11
בשורות טובות

רציתי לכתוב לך באישי אבל לא הצלחתי
אני רואה שכתבת פרטים מדוייקים, הכרת אותה?
אולי אנחנו מכירות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;n4870807:
רציתי לכתוב לך באישי אבל לא הצלחתי
אני רואה שכתבת פרטים מדוייקים, הכרת אותה?
אולי אנחנו מכירות?

ניסתי גם לשלוח בפרטי
כנראה חלק מהבעיות של האתר החדש

נחכה שזה יעבוד....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה