דרוש מידע מפיונים עם דמויות של מותגים - איפה ניתן להשיג בבני ברק

• הוסף לסימניות
או באלעד - עוד יותר טוב
אני יודעת שניתן לקנות באלי אקספרס אבל יש לי נסיון מאוד לא טוב איתם
בתודה מראש לכל המגיבים/ות

• הוסף לסימניות
מה זה אומר נסיון מאד לא טוב?
כנראה שהייתה לך בעיה עם מוכר ספציפי
שעיכב את המשלוח/
שלח מוצר פגום/
גבה מחיר מופקע/
או לא יודעת מה...

בגדול רב העם מזמין ברשת.

ואם דווקא לא באלי אקספרס
יש גם בטמו מהממים
מהיר
ברור
קל
ומגיע עד הבית

• הוסף לסימניות
מה זה אומר נסיון מאד לא טוב?
כנראה שהייתה לך בעיה עם מוכר ספציפי
שעיכב את המשלוח/
שלח מוצר פגום/
גבה מחיר מופקע/
או לא יודעת מה...

בגדול רב העם מזמין ברשת.

ואם דווקא לא באלי אקספרס
יש גם בטמו מהממים
מהיר
ברור
קל
ומגיע עד הבית
נסיון לא טוב
זה אומר שלא החזירו כסף על מוצר שלא הגיע והפסיקו להגיב לי
וכמה אפשר להתוכח על 3$ אז הרפיתי
והטראומה היותר גדולה שלאחר מכן היתה קניה מסין באשראי שלי ב 2,000 ש"ח
חברת האשראי זיכתה אותי , אבל מאז סיימתי עם אלי אקספרס
לגבי שיין קניתי תכשיטים זכולם נשברו תוך מקסימום חודש
בקיצור לא מאמינה באתרים סיניים
לקניות בנקסט אני מכורה שירות וסחורה אירופאית בלי השוואה בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה