טעם אישיאיזה ריחות מומלצים של סנו למפיץ שלהם?
איפה קונים את המילוי של זה?יש לי של משנת יוסף ואני מאוד מרוצה. אין לי מושג איזה ריח זה, אבל זה ריח נעים.
התרסיסים שלהם נכנסים למכשיר רגיל של סנו?במודיעין עילית נפתחה מכירה של מכשירים כאלה לפני כמה חודשים.
מכשירים פצצה ניתנים לתכנון מדוייק.
ריחות מהממים לבית, משהו נדיר ביותר.
עולה בערך 200 ש"ח המכשיר.
אם רלוונטי אנסה לחפש פרסומת שלהם ולהביא מספר טלפון
לא מה פתאום.התרסיסים שלהם נכנסים למכשיר רגיל של סנו?
www.prog.co.il
קודם כל משנת יוסף מוכרת מדי פעם.איפה קונים את המילוי של זה?
במודיעין עילית נפתחה מכירה של מכשירים כאלה לפני כמה חודשים.
מכשירים פצצה ניתנים לתכנון מדוייק.
ריחות מהממים לבית, משהו נדיר ביותר.
עולה בערך 200 ש"ח המכשיר.
אם רלוונטי אנסה לחפש פרסומת שלהם ולהביא מספר טלפון
איך זה עובד? צריך למלאות מים מדי יום או יותר?של ללין גם מעולה ומדיף ריח מצוין
רק הוא דולק רצוף, ולכמה שעות ספורות
לא זריקות אוויר מידי פעם
אבל ממש מומלץ!
צריך למלא גם מים או רק את השמן?תלוי לכמה שעות ברצף את מדליקה
אני מדליקה לחצי שעה גג וזה עושה ממש ריח טוב ואווירה
הבקבוק שמן מחזיק למ ל א זמן....
(אני לא מספיק אינדיקציה כי אני לא מדליקה כל יום כל יום אלא בעיקר אחרי ספונגה וכדו' )
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים