מפיצים ומשווקים

• הוסף לסימניות
איך להגיע למפיצים ומשווקים לחנויות חב"ד או בכלל חנויות שמוכרות מוצרי דת ויודאיקה

• הוסף לסימניות
חנויות חבד יש שני אפשרויות
א. באמצעות קה"ת - הרב יהושע סגל
ב. באמצעות חי"ש הפצת המעיינות - הרב חיים רייכמן.
לצערי אין לי את הטלפונים שלהם, אבל כל חבדניק ימצאם ברגע.

• הוסף לסימניות
במידה ומדובר במקרה ספציפי, ולא בשאלה כללית - אוכל לעזור.

• הוסף לסימניות
אני מעצבת ומוכרת כיסויים לפלטת שבת (ראה בפורום עיצוב גרפי)

מחפשת איך לשווק לחנויות / שיתופי פעולה עסקיים, וכן להגיע לקהל יעד בחו"ל (בעיקר בארה"ב).
בחגים הבאתי כמה כיסויים כאלה מתנה למשפחות במיאמי, ונרשמה התלהבות.
כמו כן, אנשים מהארץ שיש להם מכרים בחו"ל, אמרו לי שזה יכול להיות להיט שם.\
כך שאני עדיין מחפשת את הדרך המתאימה לשיווק.
(כיון שזה לא ממש התחום שלי, אשמח להסתייע במה שאפשר).

• הוסף לסימניות
שוה לנסות את רשת חנויות ספרים ויודאיקה "אור החיים" - יש להם סניפים ברחבי הארץ,
נתח גדול מהקליינטורה שלהם - תיירים מחו"ל.

עד השבוע גם השם "פלדהיים" היה אקטואלי,
אבל לצערי קראתי שהם בקריסה רצינית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נילס;721571:
מחפשת איך לשווק לחנויות / שיתופי פעולה עסקיים, וכן להגיע לקהל יעד בחו"ל (בעיקר בארה"ב).
בחגים הבאתי כמה כיסויים כאלה מתנה למשפחות במיאמי, ונרשמה התלהבות.
כמו כן, אנשים מהארץ שיש להם מכרים בחו"ל, אמרו לי שזה יכול להיות להיט שם.\
כך שאני עדיין מחפשת את הדרך המתאימה לשיווק.
(כיון שזה לא ממש התחום שלי, אשמח להסתייע במה שאפשר).

פניה שיווקית (Sponsored Announcements) לבתי חב"ד ברחבי העולם ניתן לבצע דרך משה רוזנברג מ-Chabad Online.

האימייל שלו: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> (הוא מדבר עברית בינונית, ועדיף שדובר אנגלית יצור איתו קשר).

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה