כללי מפיקסל לס"מ/מ"מ - עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
לילה טוב!
אני צריכה לעצב ללקוחה באנר/תמונת נושא לפייסבוק
הכל שם הולך בפיקסלים .. איך אני יודעת להמיר את המידות
נח לי יותר לעבוד על מ"מ / ס"מ

לדוגמא מידות הבאנר
רוחב: 850PXL
גובה: 315PXL

כשהכנסתי את המידות לאינדי ושיניתי ידנית לPX
הוא ישר שינה לי את המספרים למ"מ ונתן לי את המידות האלה
רוחב: 285.75
גובה: 111.125

אני יכולה לעבוד על זה באופן הזה
זה בסדר?

תודה!

• הוסף לסימניות
תדאגי שזה יהיה 72 DPI
תתפלאי, אבל לדיגיטל מעצבים לפי פיקסלים ב---
פוטושופ!
(טוב לא ממש חובה אבל זה הכיוון)
כשאת פותחת מסמך חדש יש אופציה לבחור בעיצוב לweb ולא לprint ואז אוטומטית הכל הולך לפי פיקסלים.

• הוסף לסימניות
תודה!

• הוסף לסימניות
כן. לכי על ווב ;)
ובקשר לפוטושופ רק רציתי להבהיר לך כמה חשוב פה כל פיקסל...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1801845:
כן. לכי על ווב ;)
ובקשר לפוטושופ רק רציתי להבהיר לך כמה חשוב פה כל פיקסל...
בהצלחה

תודה על ההסבר!
רק אחרי שהגבתי לך ראיתי שמה שאני כתבתי זה בעצם מה שכתבת .. :p
אז תיקנתי ..
מה ההבדל אם אני עושה את זה בפוטושופ או באינדי ? משקל הקובץ או מה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה