בקשת תפילה מפלס הכינרת תש"פ

בימים האחרונים עליה של כ-2 ס"מ ביום, אם נמשיך בקצב הזה - עד פסח הכינרת מליאה...;)

בימים האחרונים עליה של כ-2 ס"מ ביום, אם נמשיך בקצב הזה - עד פסח הכינרת מליאה...;)
ואז טיול חוה"מ יהיה לראות איך פותחים את הסכר...
נראה לי אפשר כבר למכור כרטיסים מעכשיו.

ואז טיול חוה"מ יהיה לראות איך פותחים את הסכר...
נראה לי אפשר כבר למכור כרטיסים מעכשיו.
בשבוע הקרוב לא צפוי גשם רציני (כמה גשמים קלים פה ושם), נראה שצריך עדיין להתפלל על חורף גשום. אסור לשכוח מה היה לפני החודש האחרון !

בשבוע הקרוב לא צפוי גשם רציני (כמה גשמים קלים פה ושם), נראה שצריך עדיין להתפלל על חורף גשום. אסור לשכוח מה היה לפני החודש האחרון !
לא מדוייק

תחזית.PNG

210.70-
חסרים עוד 1.90 לקו האדום העליון

עדיין לא הבנתי איך באמצע ימים גשומים הכנרת יורדת בס''מ וחצי ?
ההסבר הוא פשוט, המדידות שמופיעות באתר floods.online הם לפי חיישנים וע"כ גובה המים שמשתנה כל הזמן לפי הרוחות משנה את המפלס אבל השינויים הם ממש מינוריים, קשה באמת להתייחס לנתון מסויים בדוקא אלא למגמה.
הנתונים שמעתיקים משם זה באמת רק בשביל הספורט, נכון יותר להתייחס לנתונים יומיים ולא שעתיים.

ההסבר הוא פשוט, המדידות שמופיעות באתר floods.online הם לפי חיישנים וע"כ גובה המים שמשתנה כל הזמן לפי הרוחות משנה את המפלס אבל השינויים הם ממש מינוריים, קשה באמת להתייחס לנתון מסויים בדוקא אלא למגמה.
הנתונים שמעתיקים משם זה באמת רק בשביל הספורט, נכון יותר להתייחס לנתונים יומיים ולא שעתיים.
תודה צדיק. השאלה הציקה גם לי, וזה מה שעניתי לעצמי....

210.69-
מתחילת העונה עליה של 1.21
נותרו 1.89 עד לקו האדום העליון.

נותרו 1.89 עד לקו האדום העליון.
לפי הגשמי ברכה שיורדים עכשיו, כל מידע כבר לא יהיה רלוונטי :D
צריך לפתוח "שידור חי" ממפלס הכינרת...:cool:

ב"ה, וממשיכים להתפלל על מפלס המורל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!
למעלה