ואז טיול חוה"מ יהיה לראות איך פותחים את הסכר...בימים האחרונים עליה של כ-2 ס"מ ביום, אם נמשיך בקצב הזה - עד פסח הכינרת מליאה...![]()
בשבוע הקרוב לא צפוי גשם רציני (כמה גשמים קלים פה ושם), נראה שצריך עדיין להתפלל על חורף גשום. אסור לשכוח מה היה לפני החודש האחרון !ואז טיול חוה"מ יהיה לראות איך פותחים את הסכר...
נראה לי אפשר כבר למכור כרטיסים מעכשיו.
לא מדוייקבשבוע הקרוב לא צפוי גשם רציני (כמה גשמים קלים פה ושם), נראה שצריך עדיין להתפלל על חורף גשום. אסור לשכוח מה היה לפני החודש האחרון !
אני לוקח את הנתונים שלי מ-SAT24.com
מהאתר הזה:.מאיפה אתם לוקחים את המידע הזה ?
עדיין לא הבנתי איך באמצע ימים גשומים הכנרת יורדת בס''מ וחצי ?בבוקר זה עמד על הגובה הזה ואחרי זה קצת ירד...
ועכשיו חזר
ההסבר הוא פשוט, המדידות שמופיעות באתר floods.online הם לפי חיישנים וע"כ גובה המים שמשתנה כל הזמן לפי הרוחות משנה את המפלס אבל השינויים הם ממש מינוריים, קשה באמת להתייחס לנתון מסויים בדוקא אלא למגמה.עדיין לא הבנתי איך באמצע ימים גשומים הכנרת יורדת בס''מ וחצי ?
תודה צדיק. השאלה הציקה גם לי, וזה מה שעניתי לעצמי....ההסבר הוא פשוט, המדידות שמופיעות באתר floods.online הם לפי חיישנים וע"כ גובה המים שמשתנה כל הזמן לפי הרוחות משנה את המפלס אבל השינויים הם ממש מינוריים, קשה באמת להתייחס לנתון מסויים בדוקא אלא למגמה.
הנתונים שמעתיקים משם זה באמת רק בשביל הספורט, נכון יותר להתייחס לנתונים יומיים ולא שעתיים.
לפי הגשמי ברכה שיורדים עכשיו, כל מידע כבר לא יהיה רלוונטינותרו 1.89 עד לקו האדום העליון.
הנושאים החמים