בקשת תפילה מפלס הכינרת תש"פ

המפלס לפני שנה ו-5 חודשים בדיוק: 214.66-, היום: 208.93-, סה"כ עליה: 5 מטר ו-73 ס"מ!

‏‏לכידה.PNG

208.92-
נותרו רק 12 ס"מ לקו האדום העליון. אם המפלס יעלה בעוד 7 ס"מ (לא בטוח שזה יקרה) נשבור שיא של 50 שנה

נחסם.
אפשר לעלות קובץ?

אני רק לא מבין אם הסתדרו בלי לשאוב כמה שנים למה צריך לחזור לשאוב? שיפתחו את הסכר ויחזירו את הטבע למקומו.

אני רק לא מבין אם הסתדרו בלי לשאוב כמה שנים למה צריך לחזור לשאוב? שיפתחו את הסכר ויחזירו את הטבע למקומו.
הסתדרו בלי לשאוב, כי שאבו ממקורות אחרים כמו אקוויפרים וכדו', שהם גם במצב קשה.
השתמשו גם בהתפלה, שהיא מאוד יקרה.
ככל שיש בכנרת "עודפים" שאפשר להשתמש בהם במקום לייבש עוד את האקוויפרים, מעדיפים להשתמש בזה.
בנוסף, חלק מהמים ששואבים מהכינרת מחדירים לאקוויפרים, כדי לשקם אותם.

מי שהחליט מה הקו האדום הוא לא זה שמחליט מה ה'טבע'..

הצילו !, הכינרת התחילה לרדת...

הצילו !, הכינרת התחילה לרדת...
וכי מה חשבת ? שהכנרת תשאר בגובה זה עדי עדי עד ?
חוצמזה מה יתן לך ומה יוסיף לך גובה מי הכנרת ?
זה טוב להתענינות ואולי לשמחה קלה אך לא להיסטריה כשזה יורד.
אולי המחיר יעלה ואם על אלו אתה בוכה אזי מובן :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכ:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל ד' בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי: ב) ד' הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה: ג) מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה: ד) חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים: ה) אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר: ו) רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם: ז) אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!
למעלה