הכוונה למבנה החיצוני? הוא יכול להיות כל גיגית....הכוונה שהמבנה יהיה לא מאבן אלה ממשהוא קל ואטום אבל תודה בכל זאת
תוכלו לשתף תמונות תודהלא הצלחתי לראות את התמונות שהעלת
אבל הרעיון בכל מפל מים עובד על משאבת מים (נקרא ספק כח )
שאליה מחברים צינור מותאם,
המשאבה עצמה צריכה להיות בתוך מאגר מים(מותר להפעיל אותה רק כשהיא בתוך המים אחרת היא נשרפת) ממנה עולה צינור עד לגובה שאת מעונינת כשהוא מכוון לכיוון אליו את רוצה שיזרמו המים באופן כזה שהמים ירדו חזרה לבסיס המאגר שם יושבת המשאבה,
מכאן ואילך יש אין-סוף דרכים, רעיונות, עיצובים איך לעשות את זה. (מסלעה, קצף פוליאוריטן, כלים שונים )
עשיתי כמה כאלו מזרקות מים בתערוכות לבתי ספר וקישוטי סוכה
אם אוכל לעזור לך עוד, בשמחה.
אני כבר גם עשיתי מקצף, אבל הבעיה שכשהמים יורדים לך, עז המים נספגים בקצף, ועז צריך לשים חומר איטום ,על כל הקצף, אני מחפש עכשיו חומר פיסול, שיכלו לבנות את כל המבנה ,אם זה בלבד, כולל את הגיגית ,ושזה יהיה גוש אחד, ממה שבררתי עז יש אפוקסי מיוחד, בחנות אמרו שזה הזמנה מיוחדת מחו"ל ,ולמפל בגודל מטר על מטר עולה לך 700 ,פלוס עוד איזה אבקה שצריך וזה עולה 150, ועז אתה מכין בסיס של קלקר ומפסל על הקלקר, ואם גם מוכרים סרגל של צורות אבנים, אחרי זה אפשר לשרוף את הקלקר ,בכל זאת משיודע איפה אפשר לקנות כזה חומר בארץ אשמח מאד
אשמח שיעלו קובץ תודה מי שיכול/הhttps://www.youtube.com/watch?v=eT6GUiiIbFs סרטון שרואים איך משתמשים בחומר, מקווה שזה פתוח לכם, לי זה חסום, אם משהוא יכול לשים כקובץ, השמח מאד
מי שרוצה את הסרטון הנ"ל יכולה לשלוח לי באישי כתובת מייל ואשלח לה.
***רואים שם גם אישה בלבוש לא הכי צנוע***
מי שרוצה את הסרטון הנ"ל יכולה לשלוח לי באישי כתובת מייל ואשלח לה.
***רואים שם גם אישה בלבוש לא הכי צנוע***
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //