מפני ששלחתני- מוזמנות!

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!:)

הייתי במופע של המודיע והתרגשתי מאד מאד במיוחד בקטע עם הנרות שבת וכל האוירה שהיתה שם...
ודדוקא בגלל שהיה כזה מיוחד הייתי רוצה לראות עוד הפעם

אשמח לקבל למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.il
תודה!

אני רוצה!

צפיתי, הטריילר ממש עושה את העבודה ...:)
ממש נראה מרתק מסקרן ומושך (מלכתחילה דוקא לא היה לי חשק לבוא אבל זה שינה את דעתי...)
ואם להתמקד,
העלילה שמשלבת מקום כמו נווה תרצה זה משהו יוצא דופן ומרתק במיוחד
המציגות משחקות מדהים,
בקיצור, הלואי ואגריל כרטיס....

לשואלות
המופע לא יהיה בהקרנה
אלא בלייב
כמו בטריילר שצפיתן
עם התפאורה וכל העוצמה, הקאסט של השחקניות, בבניני האומה בעזרת ה'
לא יודעת האם ההזדמנות הזאת תחזור. להרים שם אירוע זה רק אולם עלויות מטורפות

אשמח לקבל למייל בחתימה

נראה מהמם
רוצה להיכנס להגרלה!

ראיתי את הטרייטלר.
נראה מעניין ומסקרן.
ממתינה להגרלה ....

אשמח גם לקבל.

פנינה, אני מכירה את רחל - 'בעלת הסיפור',
וגם את הסיפור....
אני מאווווווווד היייתי רוצה לראות את הביצוע, שאגב, הוא נראה מושלם יותר מהסיפור המקורי.......
שחקניות ברמה, מסכים מאלפים, ו....בקיצור.. מושלם כמו שרק את יודעת לעשות---

פנינה, אני מכירה את רחל - 'בעלת הסיפור',
וגם את הסיפור....
אני מאווווווווד היייתי רוצה לראות את הביצוע, שאגב, הוא נראה מושלם יותר מהסיפור המקורי.......
שחקניות ברמה, מסכים מאלפים, ו....בקיצור.. מושלם כמו שרק את יודעת לעשות---

נראה מדהים!
ביצוע והפקה מעבר לכל דמיון.
אשמח להכנס להגרלה.

אשמח לקבל

תודה!

נראה מופע על רמה בשילוב סרט והופעה חיה, מגרה מאד לראות את הסרט המלא, אבל נראה לי כדי שיבינו את הסיפור המלא כדאי לתת תקציר על הסיפור המלא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה