מפני ששלחתני- מוזמנות!

אשמח גם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מאוד רוצה להגיע להופעה כי הוקסמתי מהטריילר שנראה שזה מדהייים!!!!
הוקסמתי מהדמויות (אוהבת מאוד גם שיש ילדות שמציגות אבל לא רק....)
הבנתי שמתקשר לספר זאבים בשם החוק (קראתי אותו) וממש מרתק לי לראות את זה.
יש לי חולשה להצגות חיות-יש לי חלום להציג....(מאז מסיבת סוף ח' שכיכבתי ומאז שמכירה את עצמי...)

אשמח לקבל :

thank you!

אכן אשמח גם להכנס להגרלה

התכניות היו להגיע למופע בלבד אבל בסוף עקב סיבות משפחתיות לא יצא לי
אבל את הספר יש לי והוא מושקע מאד ועצמתי
בהצלחה בכל מה שאתם עושים
וחודש טוב

אשמח לקבל

אשמח לקבל גם....
תודה!!!

כפילות

[גם אני רוצה לקבל

תודה

תודה

היה ממש מיוחד ומושקע!
אשמח לראות שוב

גם אני מעונינת
תודה

לא קיבלתי

אשמח גם אני

[B]שלום לכולן,[/B]
הודעה זו מועברת בשם פנינה פקשר:
עקב תקלה המחשב נמצא כרגע בתיקון ועל כן הטריילר ישלח למעונינות רק היום בלילה בעזרת ה'.
עמכן הסליחה...

[B]שלום לכולן,[/B]
עקב תקלה המחשב נמצא כרגע בתיקון ועל כן הטריילר ישלח למעונינות רק היום בלילה בעזרת ה'.
עמכן הסליחה...

שלום לכולן,
עמכן הסליחה...

שלום לכולן,
עמכן הסליחה...

אפשר לקבל גם את הטרילר

הייתי בארוע היה מדהים ברמות.
אשמח לקבל גם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה