מפני ששלחתני- מוזמנות!

לא קיבלתי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

לא קיבלתי מעדכנת שוב h6931393
שטרודל ג'ימייל קום

---

אשמח לקבל ולהגיב

נכתב ע"י pninap;2459517:
בסיעתא דשמייא

הגרלה על כרטיס למופע יערך בין המשיבות.
.

מתי תערך ההגרלה?

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‬

אשמח לקבל-

קיבלתי את הטריילר, תודה רבה. המופע נראה מקצועי ומושקע ברמות על! אחותי היתה במופע ביריד של המודיע והתקשרה אלי נפעמת להודיע לי שהפסדתי שלא הגעתי (הספר שלי נמצא אצלה ללא קשר למופע לכן היא ידעה שאני מכירה את העלילה). אשמח להכנס להגרלה ואשמח עוד יותר לזכות בה...
נ.ב.
האם יהיה מופע גם באזור המרכז?

סתם מעניין
398 תגובות רובם בקשות לשלוח למייל
ורק 29 צלצולים לפותחת האשכול
לא פייר:mad:

אשמח גם

אשמח לקבל

נכתב ע"י שרהה;2465781:
סתם מעניין
398 תגובות רובם בקשות לשלוח למייל
ורק 29 צלצולים לפותחת האשכול
לא פייר:mad:

צודקת. צלצלתי.

אגב, מישהו מוכן להסביר מה העניין עם הצילצולים? ואם קיבלתי כך וכך צלצולים -אז?

תודה רבה שאתם מאפשרים לי להשלים את האירוע!
היה לי שמחה באותו ערב ולא נשארתי לאירוע סיום
זה נראה שיש למה לחכות!!!
נ.ב. מה עם חלק ב' למוביילים?!

ראיתי את הטריילר ונהניתי ממנו מאד! ראיתי אותו שלוש פעמים רצוף, ואמרתי לעצמי שאם 5 דקות מתוך כל האירוע כל כך מושך אותי להסתכל שוב ושוב כי המקצועיות, הרמה והביצוע המוקפד זועק מכל פריים - אז אני רוצה להיות שם לראות את הכל בלייב!

בהצלחה רבה
תמשיכי לעשות חיל
להפיק חומרים משובחים
וליהנות אותנו מתוצרייך המוצלחים!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה