מפני ששלחתני- מוזמנות!

אשמח לקבל במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שלום
מעוניינת לקבל את הטריילר
תודה
וחוצמזה, סתם לציין שזו אחת הפעמים היחידות שאני שמה ככה את המייל שלי ברבים
זה אומר משהו :)

שמעתי הדים רבים, מקווה לא לפספס את ההזדמנות,
ואשמח מאד לראות את הטריילר.
תודה והרבה הצלחה.

פשוט מדהים!!!!!!!!!!!
עושה חשק!
תודה לך!

בסך הכללי נהנתי לצפות בטריילר,
בחלק הראשון שלו לא היה משהו שגרם לי ממש להתעניין(חוץ מזה שזה נראה מקצועי ברמות!) אבל החל מהקטע של האסירות ועד הסוף זה שינה לי את ההתרשמות וממש מצפה לראות את זה מהתחלה ועד הסוף.
בהצלחה

קבלתי במייל ו - מה יש לומר...
פשוט אין מילים
רוצה מאד להיות שם!

תודה רבה לכל המפרגנות, בעלות העין הטובה. נותן כח למופע הבא
שלחתי עכשו טריילר למבקשות.

בענין המחיר, אמנם הוא לא זול כלל
אבל העלויות דמיוניות, חברות. מדובר במאות אלפים ללא גוזמה.
זה לא סרט על מסך
זה אולם שיש בו חווית צפייה מיטבית, תפאורה בסדר גודל, מסכי לדים, תאורה מעוצבת על ידי מקצוענים, וכמובן גלריית שחקניות מקצועית... כל הדברים הללו ועוד, הם הסיבה לפער בין מחיר כרטיס לסרט, לבין מחיר למופע חי על במה.
אבל תקבלי תמורה לכספך, בעזרת ה'. מופע חוויתי, לתוך הנשמה, מוגש בכלים מסוגננים. בנוסף, מדובר בספור חיים אמיתי, ובשלהי המופע נפגוש את הגבורה שלו, עם הפתעות נוספות ומרגשות---

נכתב ע"י Ushaya;2465884:
צודקת. צלצלתי.

אגב, מישהו מוכן להסביר מה העניין עם הצילצולים? ואם קיבלתי כך וכך צלצולים -אז?

אותי למדו שמשיהי נותנת לך משהו
אומרים לפחות מילה אחד ת-ו-ד-ה:)

ורק עכשיו שמתי לב שקבלתי (זה נכנס לקידומי מכירות)
אני מורידה עכשיו
תודה רבה רבה

אפשר עדיין לקבל?
תודה

אשמח לקבל
תודה

הסיפור
לא סתם משהו...
אלא סיפור אמיתי שהוא כמו בסרטים...
זה שילוב מנצח לא ?

למבקשות היום ישלח מחר בעזרת ה'

מיוחד במינו ..............
מתחילה לפנות זמן כדי להגיע------

עוד לא קבלתי, אשמח לקבל למייל

מדהים בכל קנה מידה! מושקע ומקצועי!!
מאד עושה חשק לראות

אשמח לקבל

פשוט מקסים!!!
הצילומים מרהיבים.
אהבתי את הדמויות ואת זה שהסרט משולב עם הצגה על הבמה.
עושה חשק לראות את הכל....

פנינה, זה מדהים! אהבתי את הטריילר, הוא נותן הרבה זוויות של האירוע ועוצר בדיוק בקטעים הדרמטיים... הרבה הצלחות!

לא קבלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה